Cu ce post de știri vrea să dea lovitura Adrian Sârbu, fostul boss de la PRO TV. Tocmai a fost autorizat de CNA. Când își va începe emisia

Cu ce post de știri vrea să dea lovitura Adrian Sârbu

Cunoscutul om de afaceri, Adrian Sârbu, este pus pe fapte mari, iar în curând va da lovitura pe piața media din România. CNA-ul i-a dat mână liberă pentru un nou post de știri, care va reprezenta o adevărată concurență.

Postul de știri cu care Adrian Sărbu vrea să dea lovitura

În decursul zilei de azi, noul post de televiziune ce-i aparține lui Adrian Sărbu a primit decizia de autorizare de la Consiliul Național al Audiovizualului, astfel că stația poate începe oricând.

Postul de știri Aleph News este abia primul lansat dintr-o serie de trei licențe luate de Adrian Sârbu. Celelalte două sunt pentru un post de comedie și unul de business. “Cu doi dintre operatorii mari am discutat și doar unuia dintre ei i-a fost eliberat acord de retransmisie. Încă purtăm negocieri”, a declarat reprezentantul Aleph News la CNA, conform paginademedia.ro.

Cu ce post de știri vrea să dea lovitura Adrian Sârbu

Cu ce post de știri vrea să dea lovitura Adrian Sârbu

Când își va începe emisia postul de știri Aleph News

În foarte scurt timp o să înceapă testele pe o rețea de cablu (Ines), iar lansarea oficială o să aibă loc în doar câteva săptămâni, data preconizată fiind cea de 20 august. Conform documentelor care au fost depuse la CNA, Aleph News va avea în grilă Știrile orei, Live, urmate de sport și meteo.

„Canalul de știri este canal pur de știri pure și nu unul de comentarii. Este un canal care își propune să ofere o imagine nefiltrată a realității românești dar și globale. Va fi probabil primul canal cu semnificativ mai multe știri internaționale decât canalele actuale de știri. Vorbim de un canal care va avea să sperăm un produs de până la 100 de știri pe zi”, a spus Adrian Sărbu, conform sursei citate.

Seara, de la de la 20.30 până la 22.00, în direct de luni până joi, vom putea vedea Marius Tucă Show, iar duminică seară, jurnalistul Ion Cristoiu va avea propria sa emisiune în direct, de la 20.00 la 21.00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI