Cu ce moment a impresionat Andrei Garici în finala iUmor 2021. Câştigătorul a pus mâna pe premiul de 20.000 de euro

Stan Filon, Ștefan Olteanu 27.05.2021, 14:29

Andrei Garici a câștigat sezonul 10 al celebrei emisiuni ”iUmor”. Tânărul a avut concurență serioasă, însă a reușit să se ridice de-asupra tuturor și să plece acasă cu marele premiu. Glumele sale au făcut sala să aplaude în picioare minute în șir. Jurații s-au distrat și ei copios. În plus, Antena 1 a fost lider de audiență!

Cu ce moment a impresionat Andrei Garici, în finala iUmor 2021. A plecat acasă cu marele premiu

Andrei Garici a plecat acasă cu cecul de 20.000 de euro, după ce a câștigat finala iUmor, în care s-au duelat în glume 12 concurenți. Votul a fost dat de cei de acasă, care au decis că cel care merită marele premiu este novicele Andrei Garici. Concurentul a mrturisit încă de la începutul emisiunii că nu a mai făcut stand-up comedy, până să ajungă pe scena de la Antena 1.

Mai mult, Andrei Garici a spus că a făcut numărul cu care s-a prezentat la show în doar trei ore, având în vedere că a aflat că face parte dintre finaliștii emisiunii iUmor cu doar două zile înainte, fiind ultimul finalist. Dar cum i-a cucerit Andrei Garici pe cei de-acasă? Ei bine, a pregătit o repriză de roast pentru marea finală, în care a râs de mai multe vedete din România. Printre cei luați în balon s-a numărat și Silviu Prigoană și mariajul său cu Adriana Bahmuțeanu.

Cu ce moment a impresionat Andrei Garici, in finala iUmor 2021. A plecat acasa cu marele premiu
Cu ce moment a impresionat Andrei Garici, in finala iUmor 2021. A plecat acasa cu marele premiu

A luat la ”roast” vedete din România

“Domnul Prigoană este primul român care a făcut milioane din gunoi menajer și totodată este primul român care ne-a demonstrat ce înseamnă să reciclezi cu adevărat. S-a însurat de 5 ori cu aceeași femeie”, a fost una dintre glumele spuse de acesta.

Numărul său a fost atât de bun încât Delia și Mihai Bendeac l-au ”avertizat” că s-ar putea să câștige. “Te văd un posibil câștigător, vorbesc foarte serios să știi”, i-a transmis Delia. Cheloo a avut și el un ”presentiment”. “Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi”, i-a transmis Cheloo în finală.

”Emisiunea ”iUmor” de miercuri seara, la nivelul publicului comercial s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 25.3% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 4.9 puncte de rating şi 19.1% cotă de piaţă.

iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 5.6 puncte de rating și 16.9% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D cu 4.5 puncte de rating și 13.8% cotă de piață. Şi la nivel național, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, cu 5.7 puncte de rating şi 16.8% cotă de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Kanal D cu 5.3 puncte de rating şi 15.8% cotă de piaţă”, se arată într-un comunicat emis de Antena 1.