Cu ce merge Florin Busuioc prin București. Așa a fost surprins, deși are un salariu uriaș la Pro TV

Badea Violeta, Ozana Mazilu 24.12.2021, 16:44
Cu ce merge Florin Busuioc prin București. Așa a fost surprins, deși are un salariu uriaș la Pro TV

Florin Busuioc este, fără dar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară. Pe Busu, așa cum îl cunoaște toată lumea,  îl vedem în fiecare zi la Pro TV, acolo unde prezintă prognoza meteo, însă mulți vor fi surprinși să afle cu ce se deplasează acesta prin București. Deși are un salariu uriaș la postul din Pache Protopopescu, vedeta TV preferă să ducă un trai decent.

Cum a fost surprins Florin Busuioc

Florin Busuioc, în vârstă de 59 de ani, nu mai are nevoie de nicio introducere. Telespectatorii îl urmăresc în fiecare zi la Pro TV, acolo unde prezintă prognoza meteo.

Prezentatorul lucrează la postul din Pache Protopoescu din data de 5 decembrie 1996. La vremea aceea, acesta prezenta emisiunea „Dăruiești și câștigi”.

Mai târziu, Busu a început să prezinte meteo și a câștigat simpatia urmăritorilor postului. Recent, acesta a fost surprins pe bulevardul Pache Protopopescu, așteptând tramvaiul 55 în stație.

Deși actorul are un salariu colosal la Pro TV, acesta a demonstrat încă o dată că este un om modest, care nu are nicio problemă să circule cu mijloacele de transport în comun, potrivit wowbiz.ro.

La un moment dat, un taximetrist l-a zărit pe Busu și l-a întrebat dacă dorește un taxi, însă vedeta l-a refuzat politicos.

Florin Busuioc
Florin Busuioc

Ce salariu are Florin Busuioc

Florin Busuioc primește un salariu uriaș de la Pro Tv. Prezentatorul știrilor meteo a recunoscut însă că a ajuns la meteo pentru că nu a primit o altă ofertă la momentul respectiv.

 „Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru ca nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai există niciun proiect pentru mine. Că asta e, se mai întamplă. Mi-am luat concediu fără plată.

Eu mă mutasem de la teatru cu carte de munca în Pro. A venit cineva care mi-a propus și am zis de ce nu? Și din Cenușăreasa programelor, ca să zic așa, am reușit să demonstrez ca orice faci, dacă faci bine, poate fi de top.

Nu contează ce program ai pe mână, nu contează ce ți s-a dat de făcut, contează doar să faci bine, să te implici suficient și să-ți facă mare plăcere să faci asta”, a spus Florin Busuioc, conform evz.ro.

În timp, vedeta TV a cucerit inimile tuturor datorită carismei și glumelor sale. Pentru că se bucură de o asemenea notorietate, actorul de teatru și televiziune ar fi răsplătit cu un salariu lunar de 3.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe