Ce salariu are Busu la PRO TV. Aceasta este suma pe care o încasează lunar prezentatorul rubricii Meteo

Madlen Moraru 08.07.2020, 16:00
Ce salariu are Busu la PRO TV. Aceasta este suma pe care o încasează lunar prezentatorul rubricii Meteo

Florin Busuioc are un salariu pe care românii nu l-ar putea ghici, în cadrul PRO TV. Prezentatorul rubricii Meteo a suferit un episod nu tocmai plăcut, când a picat pe scena unui teatru, în urma unui atac de cord. Revenit pe micul ecran de o perioadă bună, bărbatul de 58 de ani a intrat tot mai mult în preferințele românilor, care au încercat să afle tot mai multe detalii despre el.

Ce salariu are Busu la PRO TV

Dacă vă întrebați ce salariu are Busu la PRO TV, remunerația starului acestui post de televiziune de renume e una neașteptată. Mulți români îl știu pe Florin Busuioc pentru că le aduce zilnic informații despre schimbările vremii. O apariție colorată, prezentatorul este mereu plin de optimism și le transmite telespectatorilor și câte un gând bun.

Ce salariu are Busu la PRO TV. Aceasta este suma pe care o încasează lunar prezentatorul rubricii Meteo
Busu de la PRO TV are un salariu lunar neașteptat din partea postului de televiziune

Aceasta este suma pe care o încasează lunar prezentatorul rubricii Meteo

Busu este îndrăgit de întreaga Românie și are încasări lunare neașteptate, din rolul de prezentator al rubricii Meteo. Contractul său cu PRO TV îi aduce o sumă la care nu v-ați aștepta, fiind un job pe care l-a acceptat cu mai bine de un deceniu în urmă. Mai exact, Florin Busuioc are aproximativ 15 ani de când colaborează cu PRO TV și în diverse interviuri din trecut susținea că nu s-ar fi văzut într-o asemenea poziție. Pentru că este una dintre cele mai populare figuri de pe sticlă, actorul de teatru și televiziune are un salariu de 3.000 de euro.

Potrivit celor de la tacataca.prosport.ro, atacul de cord suferit a însemnat financiar și că Busu a fost nevoit să renunțe la alte proiecte ce îi aduceau bani. Nu a mai avut atât de multe apariții nici pe scena teatrelor. Vedeta PRO TV a preferat să nu facă rabat de la odihnă și indicațiile medicilor, după infarctul suferit în luna noiembrie din 2018, pe scena teatrului din Craiova.

“Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru că nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Că asta e, se mai întâmplă. Mi-am luat concediu fără plată. Eu mă mutasem de la teatru cu carte de muncă în Pro. Şi neavând proiect, mi se plătea pe cartea de muncă ce rămânea, un salariu minimal acolo, nu conta. Şi ca să nu avem o problemă, să trebuiască să plec sau să îi oblig cumva să se gândească „Bă, ce facem cu ăsta?“, le-am zis: „Uite care-i problema, eu îmi iau concediu fără plată, o lună, două, cât e nevoie şi dacă apare ceva între timp, nu-i nicio problemă, reluăm, facem.

(…) A venit cineva care mi-a propus şi am zis de ce nu? Şi din „Cenuşăreasa programelor“, ca să zic aşa, am reuşit să demonstrez că orice faci, dacă faci bine, poate fi de top. Nu contează ce program ai pe mână, nu contează ce ţi s-a dat de făcut, contează doar să faci bine, să te implici suficient şi să-ţi facă mare plăcere să faci asta. Pentru că, dacă consideri tu din start că e o prostie că ţi s-a dat meteo pe mână şi că e aşa, ceva de avarie, nu o să faci niciodată nimic. Tocmai de asta, mie mi s-a părut că încrederea care mi s-a acordat atunci când am primit sarcina asta a fost foarte mare.”, povestea Busu, într-un interviu din trecut oferit celor de la Adevărul.

Urmăriți Impact.ro și pe