Cu ce afacere le-a luat Simona Halep ochii americanilor. Au inclus-o în topul revistei „Forbes”

Marian Cărăvan 01.04.2020, 12:21
Cu ce afacere le-a luat Simona Halep ochii americanilor. Au inclus-o în topul revistei „Forbes”

Simona Halep nu se remarcă doar pe terenul de tenis, ci și în afara lui. Campioana le-a luat ochii americanilor, care au inclus-o într-un top special al revistei „Forbes”.

Cu ce afacere le-a luat Simona Halep ochii americanilor. Au inclus-o în topul revistei „Forbes”

Simona Halep, 28 de ani, se numără printre tinerii de succes din întreaga lume. Și nu doar performanțele din tenis au propulsat-o în acest grup select. Campioana s-a implicat și în domeniul imobiliar, iar investițiile sale au atras atenția celor de la Forbes. Și nu a durat mult ca românca să fie inclusă în celebra listă 30 sub 30, care celebrează rezultaele deosebite ale performerilor sub 30 de ani.

Halep a câștigat primul ei Grand Slam în 2018, la Roland Garros, iar peste un an și-a trecut în palmares și cel de-al doilea titlu de acest fel, la Wimbledon. A fost numărul 1 în ierarhia WTA și e una dintre cele mai cunoscute tenismene ale momentului.

A arătat că e interesată de piața imobiliară, lucru dovedit de investițiile masive într-un hotel pe care îl deține în Poiana Brașov, una dintre cele mai populare stațiuni montane din România”, scrie publicația Forbes.

Elina Svitolina (tenis) și Hector Bellerin (fotbalist Arsenal) sunt alți sportivi cunoscuți care au prins topul publicației americane.

Câștiguri fabuloase din tenis pentru Simona Halep

Sezonul 2019 poate fi considerat unul reușit pentru Simona Halep, atât pe plan sportiv, cât și pe partea financiară. Campioana de la Wimbledon a strâns 6.962.442 de dolari și se află pe locul al doilea în topul câștigurilor din tenis pe anul 2019, după australianca Ashleigh Barty.
În acest an, Simona Halep a devenit campioană la Dubai, după o finală electrizantă cu Elena Rybakina și s-a ales cu o sumă importantă de bani.

Pentru trofeu, campioana noastră a fost premiată cu 696.860 de dolari (aproximativ 645.146 de euro) şi 470 de puncte WTA.

Simona a jucat la al treilea turneu din 2020 și, deocamdată, ultimul. Ocupanta locului 2 WTA a mai jucat la Adelaide şi Australian Open. După primele două competiții, contul Simonei s-a mărit cu 744.773 de dolari (aproximativ 689.500 de euro).

În toată cariera, Simona Halep a acumulat de pe urma turneelor la care a participat peste 35 de milioane de dolari.

 

Urmăriți Impact.ro și pe