Ce scriu francezii de Simona Halep. „Ea profită de situația asta”

Marian Cărăvan 30.03.2020, 12:49
Ce scriu francezii de Simona Halep. „Ea profită de situația asta”

Criza epidemiologică i-a izolat pe majoritatea sportivilor. Simona Halep se pregătește și ea separat, în așteptarea reluării turneelor de tenis. Presa din Franța scrie că Simona Halep profită de această situație.

Ce scriu francezii de Simona Halep. „Ea profită de situația asta”

Jurnaliștii de la beIn Sports scriu că Simona Halep este una dintre marile beneficiare ale anulării turneelor de tenis, cel puțin până îi iunie. Conform sursei citate, Simona Halep și Roger Federer sunt marii beneficiari ai acestei situații, întrucât își pot reveni după accidentările suferite.

„Roger Federer si Simona Halep sunt primii jucători care vor profita de această situație nefericită. Simona Halep în primul rând deoarece ea tocmai luase decizia de a se retrage de la Indian Wells înainte ca turneul să fie anulat”, au precizat cei de la beIn Sports.

Conform aceleiași surse, și Bianca Andreescu, Angelique Kerber si Johanna Konta vor profita de această situație. Totodată, și Serena Williams și Naomi Osaka se află printre beneficiare, deoarece forma lor nu era deloc buna înainte de întreruperea turneelor din circuitul profesionist.

Simona Halep este marea câștigătoare de ieri de la Turneul din Dubai. Foto: Twitter/ Simona Halep
Simona Halep este marea câștigătoare de la Turneul din Dubai. Foto: Twitter/ Simona Halep

Când va afla Simona Halep dacă își poate apăra titlul la Wimbledon

Deocamdată, turneele de tenis sunt amânate și se speră în reluarea lor din data de 8 iunie 2020. Șansele sunt însă mici, iar în câteva zile am putea avea și răspunsul oficial în privința turneului de la Wimbledon, unde deținătoarea titlului este Simona Halep.

În această săptămână este programată şedinţa celor de la The All England Club, iar pe ordinea de zi figurează amânarea sau anularea evenimentului care ar urma să se desfăşoare între 29 iunie şi 2 iulie.

Singura decizie este că în niciun caz nu se va juca fără spectatori. Recent, federaţia franceză anunţase că a reprogramat turneul de la Roland Garros în perioada 20 sepembrie – 4 octombrie. Iar ATP şi WTA au prelungit suspendarea competiţiilor până pe 7 iunie.

Urmăriți Impact.ro și pe