Cu ce a rămas, de fapt, Andreea Antonescu după despărţirea de Traian Spak. Vedeta a mărturisit tot

Nicu Stan 05.02.2021, 08:33

S-a aflat cu ce a rămas, de fapt, Andreea Antonescu după despărţirea de Traian Spak. Vedeta a mărturisit tot, în contextul în care divorțul de fostul soț nu s-a finalizat, din cauza pandemiei de coronavirus care a tot amânat procesul.

Cum și-a împărțit Andreea Antonescu averea cu Traian Spak, în contextul în care cei doi nu au divorțat

Andreea Antonescu a mărturisit cu ce s-a ales după separarea de soțul său, Taian Spak. Procesul de divorț dintre cântăreață și soțul ei a tot fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19.

Astfel, multă lume se întreabă dacă nu cumva procesul a fost amânat voit și nu cumva cei doi vor reânoda relația. Cântăreața însă a rupt acum tăcerea și a recunoscut ce se întâmplă cu despărțirea de tatăl fetiței ei.

Traian Spak se află în SUA

Tatăl Siennei, Traian Spak, se află încă în Statele Unite ale Americii. Nu doar distanța fizică a fost o problemă pentru Traian Spak și Andreea Antonescu, ci și pandemia de coronavirus.

Cu toate că se înțeleg cât se poate de bine, cei doi nefăcând din divorț un mare scandal, cei doi soți sunt în imposibilitatea de a se separa, nici la doi ani după ce au anunțat oficial că o apucă pe căi separate.

Andreea Antonescu și Traian Spak, ruptură după 14 ani de relație

Andreea Antonescu și Traian Spak sunt de peste 14 ani împreună, iar povestea lor de dragoste nu s-a terminat ca în alte cazuri din showbiz, cu scandal. Pur și simplu, din cauza programului încărcat, al distanței, dar și a planurilor de viitor pe plan profesional, au ajuns de comun acord să se despartă.

Ambii parteneri au considerat că această variantă este cea mai bună soluție. Ca să nu existe probleme, chiar dacă nu au ajuns la notar pentru separarea oficială, Andreea Antonescu și Traian Spak și-au împărțit deja averea dobândită în timpul căsătoriei, așa cum a anunțat chiar cântăreața în emisiunea Xtra Night Show. Au semnat deja un contract și au împărțit tot ce era de împărțit.

Traian Spak n-a mai fost în România de mult timp

Aș vrea să mergem frumos la notar, să semnăm actele, aici în România. Am tot amânat din cauza pandemiei, el dacă a tot fost plecat, nu s-a putut întoarce aici, am rămas așa. Am făcut un contract de separare de bunuri, ce a fost al meu, muncit de mine, am luat eu, ce a fost al lui, și-a luat înapoi.

Traian este un om foarte civilizat, cu mult bun-simț. Nu mi-a cerut cadourile înapoi. Ne-am cunoscut la o vârstă fragedă, am crescut împreună, avem un respect foarte mare unul față de altul. De doi ani și jumătate nu a mai venit în România”, a dezvăluit Andreea Antonescu, la Xtra Night Show.

Urmăriți Impact.ro și pe