CTP, scandal monstru cu Serghei Mizil. ”Te dau în judecată, mie îmi place asta!” Ce s-a întâmplat

Madlen Moraru 24.07.2020, 17:35
CTP, scandal monstru cu Serghei Mizil. ”Te dau în judecată, mie îmi place asta!” Ce s-a întâmplat

Între jurnalistul CTP și Serghei Mizil s-a produs un scandal monstru. În prezent, situația dintre cei doi pare să fie una care s-a amplificat cu mult, până în punctul în care cei doi sunt la cuțite.

CTP, scandal monstru cu Serghei Mizil: ”Te dau în judecată, mie îmi place asta!”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu și Serghei Mizil se află într-un conflict de proporții epice. Totul pare să fi fost iscat de un gest făcut de CTP, după ce jurnalistul a scos la iveală o scrisoare regăsită în arhivele Securității. Documentul ce aparține de familia lui Serghei Mizil conține și anumite detalii intime, pe care cel mai probabil omul de afaceri a preferat să le lase neștiute de către public.

De aceea, într-un discurs live pe care l-a susținut în mediul online recent, Serghei Mizil l-a înjurat pe CTP. Timp de câteva minute, acesta l-a făcut cu ou și cu oțet, fără să se oprească și fără să se repete în injurii. Totodată, în mod incredibil, atacul lansat la adresa juralistului român a fost unul deosebit de grav. Se pare că în prezent cei doi se află în scandal total și dezvăluirile despre familia afaceristului au fost făcute pe un post de televiziune. Invitat să dezbată mai multe subiecte alături de Emil Hurezeanu, CTP a făcut mai multe declarații despre Serghei Mizil. Din spusele afaceristului, ulterior Cristian Tudor Popescu și-ar fi cerut chiar scuze, pentru detaliile oferite pe post.

CTP, scandal monstru cu Serghei Mizil. ”Te dau în judecată, mie îmi place asta!” Ce s-a întâmplat
Serghei Mizil și gazetarul CTP sunt în scandal total în prezent

Ce s-a întâmplat între cei doi

”Te-ai luat de familia mea, te-ai luat de toată lumea. Norocul tău, măi…, că sora mea e prea proastă și n-a avut curaj să te dea în judecată. Păi cum citești tu scrisorile familie mele, mă. Cine ești tu, mă?  Trebuie să ne judecăm, plăcerea mea… Te dau în judecată că ai spus despre familia mea, ai citit o scrisoare intimă și vreau să-ți pun o întrebare, băi… Păi aia era o scrisoare dată de la securitate. De unde o aveai dumneata? Vreau să știu și eu cum ai luat tu scrisorile alea. Tu știi că dacă intri într-o chestie intimă a unei familii, e penal? (…) El a citit și cu Hurezeanu… Hurezeanu când a văzut, băiat șmecher, a zis: Băi, Serghei, îmi cer scuze… Ăsta, în piept se uita așa…”, a fost mesajul lui Serghei Mizil pentru CTP, potrivit wowbiz.ro.