CTP a rupt tăcerea! Adevărul nebănuit în cazul Andreei Esca. “Nu poți să treci peste asta”

Madlen Moraru 22.07.2020, 11:47

Cristian Tudor Popescu a rupt tăcerea în cazul Andreei Esca. Celebrul gazetar a făcut câteva remarci pe baza primelor declarații ale vedetei PRO TV, după presupusa diagnosticare cu noul virus. Atât prezentatoarea, cât și soțul ei, dar și fiul lor, s-au confruntat cu problema medicală în care mulți români încă nu cred.

CTP a rupt tăcerea!

Familia Andreei Esca a fost afectată de noul virus, iar CTP a comentat în mod amplu situația. Primele declarații făcute de prezentatoarea PRO TV au fost în cadrul unui interviu cu colegul ei de pe post, Cosmin Stan, difuzat recent pe post. Totodată, despre infectarea cu noul coronavirus în ceea ce-o privește pe prezentatoarea de știri a vorbit și gazetarul Cristian Tudor Popescu. Nu a fost singura personalitate sau vedetă de la noi care a făcut mențiuni neașteptate.

CTP a rupt tăcerea! Adevărul nebănuit în cazul Andreei Esca. “Nu poți să treci peste asta”
Cazul Andreei Esca i-a șocat pe mulți români. Vedeta PRO TV a fost diagnosticată cu noul virus alături de soț și fiul lor

Adevărul nebănuit în cazul Andreei Esca: “Nu poți să treci peste asta”

„Andreea Esca este o profesionistă a știrilor care frizează mereu perfecțiunea. Acum n-a mai fost profesionistă. A fost amatoare, în sensul profund al rădăcinii acestui cuvânt, și anume acela de a iubi. Cred că Andreea Esca a salvat în această seară, fără să fie medic și preot, niște vieți și suflete prin ceea ce a spus și cum a spus”, a declarat Cristian Tudor Popescu, într-o intervenție pe Digi24.

CTP a mai susținut că Andreea Esca a salvat cu siguranță foarte multe vieți, datorită declarațiilor făcute pe post. Mulți români nu cred, în continuare, în gravitatea riscului de infectare cu noul virus. Din acest motiv, mărturiile făcute de știristă îi vor convinge pe mulți că virusul este real.

”Cred ca până și cei mai căpățânoși, ca să nu îi numesc altfel, dintre cei care refuză să creadă că există acest virus, au fost convinși. Nu poți să treci peste asta, oricât de manipulat și îndoctrinat ai fi!”, a mai transmis gazetarul.

Urmăriți Impact.ro și pe