CTP s-a luat cu mâinile de cap în direct la TV după ce s-a întâmplat la vaccinare. ”La fel ca Elena Ceaușescu”

Andreea Bisinicu 23.01.2021, 11:51
CTP s-a luat cu mâinile de cap în direct la TV după ce s-a întâmplat la vaccinare. ”La fel ca Elena Ceaușescu”

CTP s-a luat cu mâinile de cap în direct la TV, după ce s-a întâmplat la vaccinare. Cristian Tudor Popescu nu s-a putut abține și a comentat apariția controversată a lui Cîmpeanu, atunci când ministrul s-a dus să se vaccineze împotriva coronavirusului. Reacția lui CTP a devenit virală în scurt timp. Ce declarații furtunoase a făcut faimosul ziarist.

CTP s-a luat cu mâinile de cap în la TV, după ce s-a întâmplat la vaccinare

Nu există nimic care să-i scape lui Cristian Tudor Popescu. Recent, reputatul jurnalist și om de cultură a comentat apariția controversată a ministrul Educației la vaccinarea împotriva coronavirusului. Sorin Cîmpeanu a stârnit vâlvă în spațiul public, când s-a prezentat să-și facă vaccinul anti-COVID-19, la un centru de specialitate din Capitală. Cîmpeanu a fost protagonistul unui episod neobișnuit, care nu a putut fi trecut cu vederea. Cămașa pe care ministrul a ales să o poarte a captat atenția tuturor, deoarece avea o „fereastră” pe brațul stâng, croită special pentru ca acesta să primească vaccinul, fără a fi nevoit să se dezbrace.

„Domnul Cîmpeanu… Imaginea cu dânsul la vaccinare s-a viralizat mai mult decât deschiderea școlilor. Așa e în media. Nu mă gândeam la imaginea cu președintele Iohannis, dar există o legătură între cele două. Pentru că domnul Cîmpeanu, ce și-a zis dânsul? În acea imagine, domnul Cîmpeanu apare într-o cămașă slim fit. Am aflat și eu de termenul ăsta. Adică este strânsă pe dânsul, și are ce să strângă cămașa, cu cravată, și și-a dat această gaură, această ferestruică în cămașă.Ce a făcut domnul Cîmpeanu cu cămașa aceasta după vaccinare? A aruncat-o? A, vine și rapelul. O păstrează, probabil, și vine cu ea la rapel. Nu știu dacă o s-o păstreze… Are și lipici, acum văd. Are cu arici. I-aș recomanda domnului ministru să o trimită la Muzeul românesc al kitsch-ului. Există în București așa ceva” a comentat CTP la o emisiune de pe Digi24.

Cum s-a prezentat Sorin Cimpeanu la vaccinare
Cum s-a prezentat Sorin Cimpeanu la vaccinare

De ce l-a asemănat CTP pe ministrul Cîmpeanu cu Elena Ceaușescu

Cămașa cu petic prins cu arici, care permite accesul rapid la braț, fără a fi nevoie de a scoate cămașa, i-a amintit asistentei care i-a făcut vaccinul ministrului Sorin Cîmpeanu de matricolele pe care le purtau în liceu, în perioada comunistă. Cu toate acestea, CTP a fost mai tranșant, numind articolul vestimentar total neadecvat. Jurnalistul a asemănat momentul vaccinării ministrului Educației cu apariția Elenei Ceaușescu jucând volei îmbrăcată în halat și papuci cu toc.

„În capul meu, această costumație a domnului ministru este echivalentă cu Elena Ceaușescu jucând volei cu tovarășii din Comitetul Central în papuci cu toc și în halat de plastic, de-ăsta de mamaie. Această inadecvare totală… De ce trebuie să te vaccinezi cu cravată, domne? Sau, hai să mă gândesc acum la Ilie Năstase, la Wimbledon, în 1974, care ia o umbrelă de la un spectator și joacă cu umbrela în mâna stângă și cu racheta în dreapta. De asta îmi aduce aminte.”, a completat Cristian Tudor Popescu în cadrul aceleași emisiuni.

Urmăriți Impact.ro și pe