CTP a făcut o criză de nervi în direct la adresa celor de la Digi 24. ”Suntem jurnaliști sau ce suntem?”

Stan Filon 08.01.2021, 12:21
CTP a făcut o criză de nervi în direct la adresa celor de la Digi 24. ”Suntem jurnaliști sau ce suntem?”

Cristian Tudor Popescu a făcut o criză de nervi, în direct, la Digi 24! Jurnalistul și-a ieșit din minți atunci când a văzut ce greșeală au făcut colegii săi! I-a apostrofat pe aceștia în direct pentru că i-au răstălmăcit vorbele.

CTP, criză de nervi la Digi 24

Cristian Tudor Popescu este invitat permanent la Digi 24, unde a comentat asediul de la Capitoliul din Statele Unite ale Americii. Celebrul jurnalist făcea analiza evenimentului care a atras atenția întregii lumi, când s-a oprit de-odată. A privit pe ecrane și a înlemnit.

Pe o burtieră, colegii săi de la Digi 24 au titrat: ”C.T Popescu:  Eu mă așteptam la incidente”. Atât i-a trebuit! ”Domne, nu, nu puneți de acolo! Titrați acum pe ecran – C.T.Popescu: Eu mă așteptam la incidente. Am pronunțat eu așa ceva? O propoziție tâmpită ca asta? Că mă așteptam la incidente? Păi astea sunt incidente? Suntem jurnaliști sau ce dracu suntem? Acesta este terorism la nivel de stat”, a spus CTP în intervenția în direct de la Digi24.

CTP, criza de nervi la Digi 24
CTP, criza de nervi la Digi 24

Asediul de la Capitoliu va intra în istorie

Întreaga planetă a fost cu ochii ațintiți la televizoare, miercuri, când Congresul american urma să îl valideze pe Joe Biden drept președinte al Americii. Ședința de la Capitoliu a fost însă întreruptă după ce mii de susținători ai actualului președinte au dat efectiv năvală!

Aceștia s-au luptat cu forțele de ordine și au pătruns în clădire. Senatorii și congresmenii americani au fugit imediat din sala de ședințe și s-au ascuns prin birouri, de teama furiei gloatei. Agenții serviciilor secrete aflați în clădire au scos pistoalele și s-au baricadat în sala de ședințe, însă blocada a fost dărâmată de protestatari.

„Democrația, călcată în picioare”, „America în pragul războiului civil”, „S-au tras focuri de armă în Congres”, sunt doar câteva titluri care vor rămâne în istorie, alături de imagini de neimaginat.

Fanii lui Trump s-au pozat în Congres, alături de un bărbat dezbrăcat până la brâu, plin de tatuaje și vopsit pe față. Acesta purta și o căciulă imensă de blană, la care avea atașate și două coarne. Imaginile au făcut înconjurul lumii. În timpul asediului de la Capitoliu au murit 4 persoane, 14 polițiști au fost răniți și 52 de oameni au fost arestați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...