Ce loc de muncă va avea Liviu Dragnea după ce a fost eliberat. Vestea la care nu se aștepta nimeni

Stan Filon 15.07.2021, 20:13
Ce loc de muncă va avea Liviu Dragnea după ce a fost eliberat. Vestea la care nu se aștepta nimeni

Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat, după ce a făcut doi ani și două luni de închisoare din pedeapsa de 3 ani și 6 luni primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Fostul lider PSD a fost întrebat unde se va angaja în perioada următoare și a oferit și un răspuns.

Ce loc de muncă va avea Liviu Dragnea după ce a fost eliberat

După ce a muncit ca mecanic în închisoare, se pare că Liviu Dragnea vrea să se angajeze și în libertate. Dacă președinte de partid nu mai poate fi pentru o perioadă, Liviu Dragnea a spus că se va angaja la afacerea fiului său. Juniorul are o fermă de porci, iar acolo se pare că va lucra și fostul social-democrat.

”A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost aici: abuzuri și umilință. Și cea mai mare parte a populație a înțeles astăzi de ce a trebuit să se ajungă aici. Eu când am plecat, România era o țară prosperă, cu venituri mari. O țară în care exista speranță, exista viitor. Din păcate astăzi România este o țară amanetată. Din pacate astazi este o dictaură feroce. Este afectată libertatea de exprimare, este afectat viitorul. Eu mă consider deținut politic pentru că mi s-a cerut constant ca la instanță să îmi reconosc vinovăția, ceea ce nu am acceptat.

Ce loc de munca va avea Liviu Dragnea dupa ce a fost eliberat
Ce loc de munca va avea Liviu Dragnea dupa ce a fost eliberat

”PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași”

Din păcate nu exista opoziție în România. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași.
Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj. O să tot vorbesc de aici înainte. Voi munci la firma fiului meu.
În politică voi intra dacă găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și pentru cine. Nu știu dacă voi înființa un partid. PSD nu mai e partid. Copiii și Irina mi-au lipsit cel mai mult”, a declarat Liviu Dragnea, în pragul penitenciarului Rahova.

Liviu Dargnea a fost întrebat și dacă mai crede în Dumnezeu, după perioada grea din închisoare. “Numai Dumnezeu putea să mă ajute să ies întreg”, a spus Liviu Dragnea.