CTP, mesaj dur către Vlad Voiculescu. „A tot vorbit despre mafia din sănătate”

Nicu Stan, Gabriel Peneș 28.03.2021, 09:27
CTP, mesaj dur către Vlad Voiculescu. „A tot vorbit despre mafia din sănătate”

CTP, mesaj dur către Vlad Voiculescu. Jurnalistul este nemulțumit profund de activitatea ministrului Sănătății. Ce acuzații îi aduce acestuia, citiți în articolul de mai jos.

CTP, acuzații grave pentru ministrul Sănătății. Ce îi impută jurnalistul lui Vlad Voiculescu

Cristian Tudor Popescu a lansat un mesaj dur către Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății. Jurnalistul susține că „este o problemă” cu Vlad Voiculescu, iar din partea ministerului pe care îl conduce nu vede decât „trucuri de imagine și scandaluri artificial create„.

CTP mai spune că ministrul Sănătății a început această funcție cu un capital de încredere considerabil pe care, între timp, „l-a făcut praf„.

Vlad Voiculescu l-a dezamagit pe Cristian Tudor Popescu cu activitatea de pana acum
Vlad Voiculescu l-a dezamagit pe Cristian Tudor Popescu cu activitatea de pana acum

Vlad Voiculescu  a avut un capital de încredere mare

Cu domnul Voiculescu este o problemă, nu pot să nu spun lucrul acesta. Nu știu ce conține raportul pe care domnul Voiculescu i l-a dat domnului Cîțu. Trebuia să predea acum raportul acela cu acțiunile sale, ce a făcut în mod efectiv și pozitiv.

Domnul Voiculescu a intrat în această funcție cu un capital de încredere considerabil pe care, după părerea mea, l-a făcut praf în aceste trei luni. Nu știu ce spune acel raport dar eu nu am văzut din partea Ministerului Sănătății decât trucuri de imagine și scandaluri artificial create.

Scandalul cifrelor falsificate

Ce trebuia acum, după ce s-au terminat alegerile, s-a stabilit o altă majoritate parlamentară, s-a întâmplat asta în noiembrie, te apuci acum să vii cu „au fost modificate cifrele ca să dea bine, să meargă lumea la vot în alegeri”. Ce rost are acum să mai faci asta când situația este critică din punct de vedere medical, când prioritățile sunt cu totul altele? 

Stăm acum să vedem ce și cum a fost. Probabil că a fost atunci o astfel de mișcare politică, dar era momentul acum? Asta era problema? Asta așteptam acum de la domnul Voiculescu și de la Ministerul Sănătății, să rezolvăm hârele lui cu liberalii? Că de fapt despre asta este vorba„, a spus Cristian Tudor Popescu.

Ministrul Transporturilor s-a luat în piept cu buboiul de la metrou

Jurnalistul se declară dezamăgit de tânăra speranță de la ministerul Sănătății, care promitea să facă ordine, să termine cu mafia. „Eu mă așteptam de la domnul Voiculescu la chestii de anvergură. A tot vorbit despre demantelarea mafiei din sănătate, a tuturor structurilor de corupție din minister, din teritoriu. Speranța s-a pus în el, în direcția asta.

Domnul Drulă iată că face ceva, tot de la USR, acum s-a luat piept în piept cu buboiul de la metrou. În schimb, domnul Voiculescu nu a făcut nimic din ce așteptam de la el. Asta așteptam de la el? Toate hârele și certurile astea?„, a adăugat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe