CTP îl distruge pe Ludovic Orban. Care este partidul la care ar trebui să meargă. ”Nici ăia nu-l primesc”

Stan Filon 18.09.2021, 10:49
CTP îl distruge pe Ludovic Orban. Care este partidul la care ar trebui să meargă. ”Nici ăia nu-l primesc”

Celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu prevede un adevărat dezastru pentru Ludovic Orban, în cazul în care acesta nu va câștiga alegerile interne din Partidul Național Liberal și nu va mai câștiga un mandat de președinte al formațiunii politice.

CTP îl distruge pe Ludovic Orban, pe care îl vede viitor membru AUR

Practic, Cristian Tudor Popescu spune că Ludovic Orban și-ar putea încheia cariera politică, dacă nu va fi ales președinte PNL. Jurnalistul spune că actualul președinte al PNL nu va avea unde să se ducă, iar de rămas în PNL nu crede că va mai avea loc, după câte a spus în campanie.

”Vă spuneam adineaori că o alianță de guvernare între USR PLUS și AUR este imposibilă. În schimb, domnul Orban după ce, eventual, va pierde aceste alegeri, mă gândesc ce o putea să facă. S-ar putea duce unde? De pildă la alt partid. La AUR!

CTP il distruge pe Ludovic Orban, pe care il vede viitor membru AUR
CTP il distruge pe Ludovic Orban, pe care il vede viitor membru AUR

Cum a reacționat Orban când Cîțu s-a plâns în Europa că USR-PLUS s-a aliat cu AUR

Ați văzut platforma domnului Orban? Doctrina cu care intră în congres? Naționalist-ortodoxistă, exact cu punctajul lui AUR – românii, biserica, familia și România care nu dă socoteală nimănui.

Când Cîțu a făcut giumbușlucul ăla stupid, să se apuce să reclame la europeni și la Washington că au semnat împreună AUR și USR PLUS moțiunea de cenzură, ce a făcut Orban, cum a reacționat? În loc să spună ce spun eu acum – «E o prostie, o face, așa, de amorul artei» – el a spus «Să terminăm cu atitudinea asta de slugărnicie, să îngenunchem în fața străinilor… Păi noi ne rezolvăm problemele aici, cum să pârâm?». A cui e atitudinea asta?”, a spus Cristian Tudor Popescu pentru digi24.ro.

Jurnalistul spune că Ludovic Orban și-ar mai putea găsi un loc doar în AUR, partid cu care și-a cam aliniat declarațiile și direcția politică. O altă variantă vehiculată ar putea fi crearea unui nou partid, pe care să îl facă Ludovic Orban, alături de Călin Popescu Tăriceanu și câțiva membri rupți din PNL. Spune că și această ultimă variantă ar fi un adevărat dezastru.

”Domnul Orban se poate duce la AUR cu gândirile sale pe care le-a exprimat dar nici ăia n-au ce să facă cu el. Nu mai vorbesc de o idee, am văzut-o vehiculată că s-ar face un partid cu niște parlamentari rupți din PNL și cu Tăriceanu, nu știu dacă va fi posibil acest partid făcut de domnii Orban și Tăriceanu, dar dacă va exista îi știu numele: va fi partidul «Tusea și Junghiul», de mare succes!”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...