CTP, despre jocul Simonei Halep. Gazetarul face o declaraţie neaşteptată: “Valoarea ei scade”

Nicu Stan 18.03.2021, 13:10
CTP, despre jocul Simonei Halep. Gazetarul face o declaraţie neaşteptată: “Valoarea ei scade”

CTP, despre jocul Simonei Halep. Gazetarul face o declaraţie neaşteptată. Ce a putut spune jurnalistul despre sportivă, citiți în articolul de mai jos.

CTP face lumină. De ce nu mai poate câștiga Simona Halep un turneu de Grand Slam

Cristian Tudor Popescu a făcut declarații despre jocul Simonei Halep. Gazetarul face o declaraţie neaşteptată în care spune că sportiva noastră nu ar mai fi interesată să fie din nou numărul 1.

Cristian Tudor Popescu, pasionat de tenis, a dezvăluit problemele cu care se confruntă în acest moment Simona Halep, numărul 3 WTA. Jurnalistul și-a dat cu părerea dacă va mai câștiga un turneu de grand slam.

Simona Halep are probleme permanente cu spatele
Simona Halep are probleme permanente cu spatele

Simona Halep are probleme cu spatele

Eh, aici… Ea are probleme cu spatele, nu cu pandemia. Are probleme cu spatele de mult, nu de acum. Sunt deja vreo trei, patru ani. A fost la un moment dat la același medic la care am ajuns și eu, cu coloana. Are o problemă, iar acea problemă nu trece. Vă spun pentru că eu am o problemă similară”, a declarat Cristian Tudor Popescu, potrivit gsp.ro.

Cristian Tudor Popescu a povestit ce înseamnă această problemă a spatelui pentru un jucător de tenis.

Problema de la spate o încurcă tare pe Simona Halep

În timp se accentuează, iar principala sursă a acestui deranj la coloană este reverul cu două mâini, în special cel luat de jos, care presupune întoarcerea aproape completă a umerilor și mișcare de ridicare în același timp. Vă dați seama ce tip de solicitare. L4-L5. O doare spatele… Eu nu cred că Simona mai este interesată să revină numărul 1 mondial. Mai degrabă să mai câștige un Grand Slam. Și cred că încă mai poate”, a mai spus CTP.

Junalistul a mai expolicat că totul depinde de problema de sănătate cu care sportiva se confruntă. ”Depinde cum se va recupera cu această problemă fizică, dar cu nivelul de joc pe care încă-l mai poate arăta, mai poate câștiga un Grand Slam, oriunde. A arătat că poate!”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep, obligată să abandoneze un meci din cauza durerilor de spate

În finalul anului 2018, la scurt timp de la câștigarea primului turneu de Grand Slam, Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc. De atunci, durerile reven periodic, și au deranjat-o inclusiv înainte de Australian Open 2021.

Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant. E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat„, spunea Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe