CTP, declarație neașteptată după victoria Simonei Halep la Roma: „Este sinistru ce s-a întâmplat”

Marian Cărăvan 21.09.2020, 17:37
CTP, declarație neașteptată după victoria Simonei Halep la Roma: „Este sinistru ce s-a întâmplat”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a oferit o declarație neașteptată despre victoria Simonei Halep la Roma. Campioana noastră a câștigat turneul din capitala Italiei, după ce adversara sa, Karolina Pliskova, s-a retras la scorul de 6-0, 2-1.

CTP, declarație neașteptată după victoria Simonei Halep

Ca de fiecare dată după meciurile Simonei Halep, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu își exprimă opinia în privința jocului campioanei noastre, dar și al adversarelor întâlnite de aceasta. Acum, după victoria care i-a adus Simonei Halep titlul 22 din cariera sa, CTP a oferit o declarație neașteptată.

„Simona era pregătită pentru această finală din toate punctele de vedere. Așteptam un meci intens cu Pliskova. Este sinistru ce s-a întâmplat, fiindcă ieri a avut semifinală cu Vondursova și acolo nu a arătat niciun fel de problemă, fizică, psihică sau motorie. Am văzut că își sufla nasul, avea ochii roșii. În nici 24 de ore, nu a fost în stare să joace. Nu știu de ce a mai intrat pe teren. Este nedrept să auzim că, de fapt, Simona n-a câștigat, că a beneficiat de abandonuri. Simona e campioană, punct”, a spus jurnalistul.

Jurnalistul nu a înțeles două lucruri din prestația Karolinei Pliskova: „Nu înțeleg: 1. Cum i s-a putut degrada starea atât de repede în 24 de ore? și 2. De ce a mai intrat pe teren în aceste condiții?”, a mai spus CTP, la Digi 24.

Titlul 22 după cea mai rapidă finală disputată de Simona Halep în carieră

Doar 32 de minute a durat finala turneului de la Roma, dintre Simona Halep și Karolina Pliskova. Campioana noastră a evoluat senzațional și a câștigat primul set după 20 de minute, cu 6-0. În setul 2, la scorul de 2-1 pentru româncă, sportiva din Cehia a abandonat și astfel trofeul a fost adjudecat de Simona Halep.

Simona Halep a ajuns pentru a treia oară în finala turneului WTA de la Roma. În acest an a intrat direct în turul 2 și a cedat un singur set în drumul său până în ultimul act. Campioana noastră a trecut în turul 2 de reprezentanta gazdelor Jasmine Paolini (6-3, 6-4), în optimi a învins-o pe ucraineanca Dayana Yastremska (7-5, 6-4), adversara sa din sferturi, kazaha Yulia Putintseva s-a retras la scorul de 6-2, 2-0, iar în semifinale a avut parte de cel mai lung meci de până acum, cu spanioloaica Garbine Muguruza. Meciul s-a disputat pe durata a trei seturi, la capătul cărora Simona Halep s-a bucurat de calificarea în finală. A fost Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4.

Cu succesul din această după-amiază, Simona Halep a ajuns la 22 de titluri WTA câștigate în cariera sa. Anul acesta, Simona Halep a triumfat la Dubai, Praga și Roma. E primul an în care Simona Halep câștigă trei turnee la rând.

Urmăriți Impact.ro și pe