Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4 în semifinale la Roma. Simona Halep dispută a treia finală în turneul din capitala Italiei

Marian Cărăvan 20.09.2020, 15:26
Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4 în semifinale la Roma. Simona Halep dispută a treia finală în turneul din capitala Italiei

Simona Halep o întâlnește azi pe Garbine Muguruza, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

UPDATE, ora  15:26/ Game, set și meci Simona Halep. S-a încheiat Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4, în semifinalele turneului WTA de la Roma. Simona Halep va disputa a treia finală la Roma.


Break Muguruza. Iberica reușește un nou game fără să cedeze niciun punct. E doar 5-4 pentru Simona Halep, în setul decisiv.


Garbine Muguruza își valorifică serviciul și se apropie de Simona. E 5-3 acum pentru româncă, în setul decisiv. Simona servește încă o dată pentru finală.


Break Garbine Muguruza. Iberica se menține în meci. Simona Halep conduce cu 5-2 în setul decisiv.


Break Simona Halep! E 5-1 în setul decisiv și Simona servește pentru calificarea în finală!


Garbine Muguruza face și ea break și reduce din diferență în setul decisiv.


Break Simona Halep! E 4-0 pentru Simona Halep și finala e tot mai aproape.


Simona Halep se desprinde în setul decisiv și face 3-0.


Break Simona Halep! E 2-0 în decisiv pentru campioana noastră.


Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 1-0. Simona Halep începe bine setul decisiv. Campioana noastră a reușit și al doilea as al meciului.


A început setul 3, decisiv.


Set câștigat de Garbine Muguruza, cu 6-4. Este 1-1 la seturi.


Break Garbine Muguruza. Iberica a preluat conducerea în setul secund. E Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-5.


Este 4-4 în setul 2 între Simona Halep și Garbine Muguruza. Un game foaret disputat între cele două jucătoare.


Garbine Muguruza câștigă repede pe serviciul Simonei și se apropie. E 4-3 pentru Simona. Au fost până acum patru break-uri consecutive în setul 2.


Break Simona Halep! Românca se desprinde la 4-2 în setul secund.


Break Garbine Muguruza. E acum Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 3-2.


Break Simona Halep! Campioana noastră se desprinde la 3-1 în setul 2.


Simona Halep își valorifică serviciul și conduce cu 2-1 în setul secund.


Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 1-1.


Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 1-0. Început bun de set pentru campioana noastră. În acest game din debutul setului secund, Simona a reușit primul as al meciului.


A început setul 2, cu Simona Halep la serviciu.


Break Simona Halep și sportiva noastră câștigă primul set cu 6-3.


Break Garbine Muguruza. Simona conduce acum cu 5-3. Iberica nu a cedat niciun punct în acest game.


Simona Halep – Garbine Muguruza 5-2. Iberica reduce din diferență. Simona servește pentru câștigarea primului set.


Simona Halep conduce cu 5-1 și se apropie de câștigarea primului set.


Simona Halep e pe val! Face un nou break și conduce cu 4-1.


Simona Halep – Garbine Muguruza 3-1. Simona a revenit în acest game de la 0-40. A salvat o minge de break.


Simona Halep – Garbine Muguruza 2-1. Campioana noastră a avut șansa de a face un nou break și de a se desprinde la 3-0. Constănțeanca a etalat un joc bun la retur, dar venirile la fileu ale ibericei s-au dovedit inspirate.


Simona Halep – Garbine Muguruza 2-0. Campioana noastră își valorifică serviciul.


UPDATE. Simona Halep începe bine și câștigă primul game, pe serviciul adversarei. În tribune sunt aproximativ 100 de spectatori.


Simona Halep – Garbine Muguruza live stream online în semifinale WTA Roma

Simona Halep și Garbine Muguruza luptă azi pentru un loc în finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Cele două sportive s-au mai întâlnit de șase ori până acum, bilanțul fiind favorabil sportivei din Spania. Simona Halep s-a impus în singurele două confruntări disputate pe zgură, suprafața de joc preferată a campioanei noastre. Istoria s-ar putea repeta și azi, turneul de la Roma având loc pe zgură. Simona Halep și Garbine Muguruza s-au întâlnit ultima oară anul acesta, în semifinalele Australian Open, unde victoria a revenit ibericei, cu 7-6, 7-5.

La turneul de la Roma, Simona Halep a ajuns în semifinale după ce în sferturi a trecut de kazaha Yulia Putintseva, care s-a retras la scorul de 6-2, 2-0. Jucătoarea din Kazahstan a renunțat după 48 de minute, din cauza unor probleme la spate. Garbine Muguruza a avut nevoie de un meci mult mai lung, cu Victoria Azarenka, pe care a învins-o în trei seturi, scor 3-6, 6-3, 6-4.

„Nu a fost un final de meci pe care noi ni-l dorim vreodată, pentru că o accidentare este grea pentru orice jucător. Îmi pare rău pentru ea (n.r. – Yulia Putintseva), a jucat foarte bine la US Open.

Din punctul meu de vedere am jucat un tenis bun, am fost și agresivă, dar am și înălțat mingea când a trebuit. Serviciul a mers foarte bine. O să iau ce e pozitiv și mă bucur că am simțit terenul mult mai bine decât în meciul de ieri (n.r. – vineri, 18 septembrie, cu Dayana Yastremska)”, a spus Simona Halep, la Digi Sport.

Simona Halep – Garbine Muguruza live video WTA Roma se dispută duminică, 20 septembrie, de la ora 13:00, în direct la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live video text și pe Impact.ro.

Meciul Simona Halep – Garbine Muguruza se dispută cu spectatori în tribună

Simona Halep și Garbine Muguruza se întâlnesc în prima semifinală a turneului WTA de la Roma. Vestea bună e că la acest meci va fi permis accesul spectatorilor în tribună, după cum a precizat ministrul italian al Sporturilor, Vincenzo Spadafora. Maximum 1.000 de persoane vor putea participa, duminică, la toate competițiile sportive în aer liber în Italia. Printre acestea, și turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Astfel, meciul Simona Halep – Garbine Muguruza va fi primul cu spectatori la Roma.

„E o bucurie pentru toată lumea, ne e dor de fani, de energia pe care ei ne-o transmit. Sper să revină lucrurile la normal și să avem parte de fanii care vin și ne susțin necondiționat de fiecare dată“, a spus Simona Halep la Digi Sport.

Simona Halep – Garbine Muguruza live video WTA Roma se dispută duminică, 20 septembrie, de la ora 13:00, în direct la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live video text și pe Impact.ro.

„Îmi doresc foarte mult acest trofeu, este unul dintre preferatele mele. Încerc, cât se poate de mult, să-l câștig. Am meciuri grele până să mă gândesc la trofeu”, a mai declarat campioana noastră.

Finalistă la Roma în 2017 şi 2018, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 80.000 de euro şi 350 de puncte WTA.

Urmăriți Impact.ro și pe