Cristina Spătar s-a măritat. A făcut cununia civilă. Ce spune despre eveniment (Exclusiv)

Stan Filon 10.12.2022, 17:29

Cristina Spătar s-a măritat, sâmbătă, în fața ofițerului de stare civilă. Cântăreața R&B a radiat de fericire la brațul alesului său, care este un om de afaceri din Vâlcea. Cântăreața a dat uitării toate momentele nefericite pe care le-a trăit în primul mariaj.

Cristina Spătar s-a măritat

Norii negri s-au risipit din viața Cristinei Spătar, iar artista radiază de fericire, după ce și-a întâlnit sufletul pereche. Cristina Spătar s-a măritat sâmbătă, în fața ofițerului de stare civilă și a fost toată numai un zâmbet. Vedeta ajunsă la vârsta de 50 de ani a spus din nou DA, iar de data aceasta pare că este pe vecie.

Se iubește cu omul de afaceri vâlcean Vicențiu Mocanu, alături de care se pare că și-a găsit fericirea. Relația a mers în direcția în care ar trebui să meargă, așa că afaceristul nu a mai vrut să piardă timpul, așa că a cerut-o de soție în ultima călătorie făcută în Dubai. Vedeta a sus imediat DA și a primit un imens buchet cu trandafiri albi. Sâmbătă, cei doi îndrăgostiți au devenit soț și soție.

Cristina Spatar s-a maritat
Cristina Spatar s-a maritat

„Am spus da!”

„Am spus da!”, a scris Cristina Spătar în dreptul fotografiei de pe internet. În scurt timp, fanii artistei au reacționat cu aprecieri și comentarii, felicitând-o pentru logodnă: „Meriți tot ce e mai bun!”, „Să fie într-un ceas bun, multă iubire, fericire și înțelegere!”, „După multe încercări ale vieții, ai reușit să fii fericită din nou, felicitări” sau „Mă bucur foarte, foarte mult pentru tine! Îți doresc toată fericirea din lume!”.

Acum urmează nunta, iar Cristina Spătar a vorbit puțin despre acest eveniment fericit din viața sa. Chiar dacă nu a spus exact data când va îmbrăca din nou rochia albă, cântăreața spus esențialul.  „Nu vreau deocamdată să vorbesc despre asta. E o treabă, consider eu, privată. În 2023, în vară o să am nunta, atunci va fi evenimentul”, a declarat cântăreața pentru Playtech Știri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...