Cristina Ich, în lacrimi de ziua ei. Alex Pițurcă i-a dat inelul. Când va fi nunta

Diana Radu / 27.11.2019, 11:38
Cristina Ich, în lacrimi de ziua ei. Alex Pițurcă i-a dat inelul. Când va fi nunta

Cristina Ich a avut parte de o surpriză de proporții chiar de ziua ei de naștere la iubitul său. Alex Pițurcă i-a dăruit vedetei o brățară, dar și inelul de logodnă. Gestul a emoținonat-o pe proaspăta mămică până la lacrimi. Când va avea loc nunta?

Cristina Ich a fost cerută de soție! Alex Pițurcă i-a oferit inelul chiar de ziua ei

Iubita lui Alex Pițurcă și-a sărbătorit ziua de naștere marți seara împreună cu cei mai buni prieteni la un restaurant. Însă, cea mai frumoasă surpriză a venit chiar de la fostul fotbalist care a cerut-o în căsătorie. Alex Pițurcă a avut mari emoții când a scos cutiuța în care se afla inelul de logodnă, însă la fel de emoționată a fost și Cristina Ich.

Cristina Ich, în lacrimi de ziua ei
Cristina Ich, în lacrimi de ziua ei

Cristina Ich a vrut să împartă fericirea și cu fanii săi așa că a postat pe Instagram o fotografie cu inelul primit de la tatăl copilului ei. Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei și cu toții se întreabă când va avea loc nunta, în contextul în care frumoasa moldoveancă a explicat în nenumărate story-uri faptul  că mariajul nu reprezintă ceva puternic, așa că nu va apela niciodată la un astfel de legământ.

Inelul primit de Cristina Ich de la Alex Pițurcă
Inelul primit de Cristina Ich de la Alex Pițurcă

”Dacă postezi un inel nu înseamnă că ai fost cerută. Și eu urăsc rochiile de mireasă și nu aș purta niciodată așa ceva. Eu nu cred în povești cu prinți și prințese, sunt fană scufița roșie, cred în lupi. Plus că și măritișul ăsta are rolul lui. La mine este ori când trebuie, ori niciodată.

Te căsătorești ca să ce? Ca să ai copil? Nu, fraților, te căsătorești că mori după aia, că vrei să știi că într-un fel îți aparține, deși noi nu aparținem nimănui. Nu vreau rahat de ochii lumii, să arăt că sunt măritată. Prefer să stau așa toată viața. Eu cred în iubire, nu în angajamente”, a scris Cristina Ich pe Instagram la începutul lunii noiembrie.

Alex Pițurcă vrea să o ducă pe Cristina Ich la altar
Alex Pițurcă vrea să o ducă pe Cristina Ich la altar

Alex și Cristina formează un cuplu de aproape un an, mai mult, cei doi au devenit părinți în urmă cu aproximativ o lună. Certurile cunoscute dintre ei au fost lăsate uitării iar acum cei doi urmează să se căsătoarească.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI