Cristina Cioran, apariţie şocantă. Are picioarele pline de vânătăi

Nicu Stan 08.06.2021, 21:04
Cristina Cioran, apariţie şocantă. Are picioarele pline de vânătăi

Cristina Cioran, apariţie şocantă. Are picioarele pline de vânătăi. Vedeta și-a șocat toți fani de pe rețeaua de socializre, iar aceștia nu știu ce să mai creadă.

Cristina Cioran, gravidă, și-a speriat fanii pe rețeaua de socializare. Ce a postat

Cristina Cioran a avut o apariţie şocantă. Vedeta are picioarele pline de vânătăi. Cristina Cioranare 43 de ani și urmează să devină mamă pentru prima oară.

Astfel, prezentatoarea de televiziune va aduce pe lume o fetiță, în următoarea perioadă. Vedeta se iubește cu Alexandru Dinescu, alături de care este de mai bine de șase luni. În prezent, cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

Cristina Cioran are piciorele pline de varice
Cristina Cioran are piciorele pline de varice

Cristina Cioran își ține prietenii la curent cu tot ceea ce face

De asemenea, în ultima perioadă, pe rețelele sale de socializare, Cristina Cioran postează fotografii cu burtica de gravidă și își ține prietenii virtuali la curent cu ultimele noutăți din viața ei. Astfel, cu ultima imagine postată, Cristina Cioran a surprins pe toată lumea.

Mai exact, Cristina Cioran a postat o poză cu burtica de gravidă, îmbrăcată într-o rochie neagră, care îi punea formele de gravidă în valoare. Însă, obiectul vestimentar fiind deasupra genunichilor a lăsat la vedere o mare parte din picior, astfel că fanii au putut observa faptul că vedeta avea picioarele pline de vânătăi. Cel mai posibil, vânătăile Cristinei Cioran au apărut odată cu sarcina, acestea fiind niște vergeturi specifice femeilor gravide.

Fanii au numai cuvinte de laudă la adresa Cristinei Cioran

Chiar și așa, plină de vânătăi pe picioare, Cristina Cioran arată foarte bine, deși mai are extrem de puțin până o va naște pe fetița sa. Astfel, fanii Cristinei Cioran au avut doar cuvinte de laudă la adresa celei pe care o urmăresc pe net.

În luna martie a acestui an, într-o emisiune de televiziune, Cristina Cioran anunța că este gravidă cu primul ei copil și că este extrem de fericită de ceea ce urmează să se întâmple în viața ei.

Cristina Cioran, fericită că este gravidă

”Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică. Este o sarcină dorită.

Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii. Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele”, a spus Cristina Cioran.

Urmăriți Impact.ro și pe