Motivul pentru care Gabriela Cristea nu mai face copii. ”Crede-mă, chiar nu mai pot”

Nicu Stan, Ioana Nechifor 26.04.2021, 15:55

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu mai face copii. Soția lui Tavi Clonda chiar și-ar mai dori copii, mai ales un băiat, însă vârsta nu i-ar mai permite. Toate astea i le-a spus Cristinei Cioran, care este gravidă în 4 luni cu primul copil.

Gabriela Cristea și-ar mai dori un băiat. Ce destăinuiri i-a făcut Cristinei Cioran, gravidă cu primul copil

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu mai face copii. Deși vedeta spune că și-ar mai dori copii, corpul, din cauza vârstei, nu i-ar mai permite. Gabriela Cristea s-a confesat în fața Cristinei Cioran, care este gravidă în patru luni cu primul copil.

Gabriela Cristea și-a adus aminte cum este să fii gravidă stând de vorbă cu Cristina Cioran. În timp ce aceasta mărturisea de ce clipe are parte în această perioadă, așteptând primul ei bebeluș, Gabriela i-a dat câteva sfaturi din experiențele proprii.

Cristina Cioran este gravida in 4 luni
Cristina Cioran este gravida in 4 luni

Cristina Cioran, coplesită de ceea ce urmează să se întâmple

”Mă înțeleg bine cu situația, dar sunt copleșită de tot ce urmează să se întâmple. Este incredibil. Am avut doar grețuri, eu oricum am rău de mișcare. Dacă nu mă așezam la orizontală o oră-două probabil vomitam. Stările astea au venit peste cele existente deja. Este o perioadă interesantă”, a dezvăluit Cristina Cioran.

În timp ce vorbea cu viitoarea mămică Cristina Cioran, soția lui Tavi Clonda și-a reamintit momentele de când era însărcinată.

Tavi Clonda, fericit să aibe un băiat

Gabriela Cristea are două fetițe minunate împreună cu soțul ei, cântărețul Tavi Clonda. Moderatoarea TV a mai recunoscut că ar mai vrea copii, însă nu știe dacă mai poate. Din câte se pare, cei doi și-ar mai dori un băiat.

”Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal.

De ce o să plângă Cristina Cioran, potrivit Gabrielei Cristea

Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a mai povestit Gabriela Cristea.

Urmăriți Impact.ro și pe