Cristina Cioran, disperată după ce a născut mai devreme. Ce se întâmplă acum cu fetița ei

Andreea Grecu 19.07.2021, 00:00

Cristina Cioran cioran este disperată după ce a născut mai devreme. Vedeta a născut cu mult înainte de termen și a făcut un apel disperat de pe patul de spital.

Cristina Cioran trăiește clipe de coșmar după ce a născut la doar șapte luni, din cauza unor probleme medicale. Vedeta a născut prematur și a postat un mesaj emoționant pe InstaStory, prin care își roagă urmăritorii să se roage pentru ea, dar mai ales pentru fetița ei.

Cristina Cioran, apel disperat. Ce se întâmplă acum cu fetița ei

Cristina Cioran trăiește momente pe care nimeni nu și le dorește. Vedeta a născut înainte de termen. Se afla abia în luna a șaptea de sarcină.

Vedeta a postat pe InstaStory un mesaj prin care își roagă fanii să se roage pentru micuța nou-născută.

„Sunt puternică și fetița mea e puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea, mai mult pentru ea.”, este mesajul pe care Cristina Cioran l-a rostit printre lacrimi.

Cristina Cioran a născut prematur, la doar 29 de săptămâni de sarcină

În urmă cu puțin timp, Cristina Cioran declara că se simte bine. Cu toate acestea, sarcina Cristinei Cioran nu a fost una simplă, din cauza unui fibrom care se dezvolta în același timp cu bebelușul.

Cristina Cioran, disperată după ce a născut mai devreme

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa crește odată cu bebelușul. Va trece!”, a povestit Cristina Cioran când era însărcinată în șase luni, potrivit spynews.ro.

Cristina Cioran declara, în urmă cu o lună, că urmează să nască prin cezariană, la recomandarea medicului. Potrivit acesteia, medicul care-i urmărea sarcina a anunțat-o că nu va putea naște natural din cauza fibromului.

La vremea respectivă, când avea doar șase săptămâni de sarcină, Cristina Cioran declara că se simte bine și este implicată în tot felul de activități. Singura ei grijă era că nu se va descurca cu plânsetele bebelușei, după ce va naște.

”Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare.”, a mai declarat Cristina Cioran în cadrul unui interviu pentru o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe