Cristina Belciu, despre apariţia lui Cristi Boureanu la ziua fostei sale iubite. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Italia: „Am plecat împreună”

Ioana Bucur 30.05.2022, 17:42
Cristina Belciu, despre apariţia lui Cristi Boureanu la ziua fostei sale iubite. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Italia: „Am plecat împreună”

Fostul politician a stârnit un val de speculații, după ce a participat la petrecerea fostei sale iubite, care și-a celebrat cei 25 de ani pe o insulă superbă din Italia. S-a zvonit că omul de afaceri a plecat din țară special pentru a-i fi alături tinerei. Acum, Cristina Belciu a oferit primele explicații despre apariția lui Cristi Boureanu. Ce s-a întâmplat, de fapt, la întâlnirea celor doi.

Cristina Belciu, despre prezența lui Cristian Boureanu la petrecerea sa, în Italia

Frumoasa Cristina Belciu a împlinit recent vârsta de 25 de ani. Tânăra a decis să sărbătorească evenimentul așa cum se cuvine, pe insula Ischia din Italia, o țară pe care o îndrăgește de ceva vreme.

„Sfert de secol și, promit, sfert de viață. Din cireșele amare puțină ironie, dar întotdeauna cu sâmburele de adevăr la mijloc. Din iubiri petalele florilor ce mi-au lăsat rosul din obraji. De la mama ochii calzi și iertători, de la tata privirea ușor ștrengară, dar sinceră, de la mare neputința statorniciei, dar de la câmpia pe care mă plimbam în copilărie dorința de a mă așeza și bucura de prezent.

De la toate câte puțin am luat, dar mai mult am dat: lumină, zâmbete, dragoste, putere. Din toate am pus în ceea sunt azi și din ceea ce sunt azi voi da să fiu ceea ce am visat să devin mâine. Doamne, mulțumesc! #25”, a scris Cristina, pe Instagram.

Doar că la petrecere și-a făcut apariția nimeni altul decât Cristian Boureanu, fostul iubit al sărbătoritei. Cei doi au decis să pornească pe drumuri separate la sfârșitul lunii aprilie, după doar cinci luni de relație. Au rămas, însă, prieteni buni.

Cristina Belciu, despre aparitia lui Cristi Boureanu la ziua fostei sale iubite. Ce s-a intamplat, de fapt, in Italia „Am plecat impreuna”

„Am plecat împreună de acolo, Cristi este un gentleman”

S-a zvonit că omul de afaceri ar fi mers în Italia special pentru a participa la petrecerea fostei iubite.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D, Cristina Belciu a oferit primele detalii despre acest subiect ce a iscat un val de speculații. Tânăra a spus că apariția lui Cristian Boureanu a fost o adevărată surpriză pentru ea și că omul de afaceri a venit cu „flori și cadouri”.

Tot ea a dezvăluit că au plecat de la eveniment împreună.

„Mi-am petrecut ziua alături de nişte prieteni, în Ischia. A fost magic. Insula este superbă, am petrecut trei zile şi trei nopţi, ca în basme. A venit cu flori şi cadouri Cristi. Mi-a făcut o surpriză foarte frumoasă. Habar nu aveam, dar mă bucur că mi-a fost alături pentru că în ciuda a ceea ce se scrie despre noi, avem o relaţie apropiată, faptul că a venit acolo arată că prietenia noastră este una frumoasă.

Am plecat împreună de acolo, Cristi este un gentleman, nici vorbă de scandal aşa cum s-a scris în presă. Nu formăm un cuplu, dar am rămas apropiaţi. E un prieten foarte bun! A fost o plăcere să îl ştiu acolo de ziua mea.

Nu o să comentez întâlnirea dintre Cristi şi Laura Dincă pentru că nu mă priveşte, nu am fost acolo, nu am nimic de zis. Îi doresc lui Cristi să se bucure de viaţă”, a povestit Cristina Belciu despre relaţia cu Cristi Boureanu, la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...