Cristiano Ronaldo „recharged”. Portughezul a făcut o achiziție nemaiîntâlnită cu care speră să ii ia fața lui Messi

Andrei Cezar 03.01.2022, 15:30
Cristiano Ronaldo „recharged”. Portughezul a făcut o achiziție nemaiîntâlnită cu care speră să ii ia fața lui Messi

La aproape 37 de ani, Cristiano Ronaldo este, din punct de vedere fizic, unul dintre cei mai în formă jucători de fotbal din lume. Portughezul nu se abate de la nicio regulă atunci când vine vorba de alimentație sau antrenament și culege astfel roadele unui stil de viața extrem de bine pus la punct. Recent, superstarul lui Manchester United a făcut o achiziție menită să-i îmbunătățească și mai mult condiția fizică.

Cristiano Ronaldo „recharged”. Portughezul a făcut o achiziție nemaiîntâlnită pentru a-și îmbunătăți și mai mult condiția fizică

Cristiano Ronaldo și-a cumpărat recent o cameră pentru terapie cu oxigen hiperbaric, scrie publicația birtanică Dailymail. El a mai făcut și în trecut acest tip de procedură la diverse clinici, dar acum a decis că este mai bine să o facă de la el acasă.

Baroterapia este o procedură medicală avansată, care constă în inhalarea unui oxigen pur sau aflat la presiune mai mare decât cea atmosferică, cu beneficii reale pentru sănătate.

Procedura are nenumărate beneficii printre care creșterea hemoglobinei în sânge, tratarea unor leziuni musculare, dar și a unor boli de piele. Pentru un astfel de așarat Cristiano Ronaldo ar fi scos din buzunar paroximativ 20.000 de euro.

Toată lumea știe că Cristiano este un fanatic al fitness-ului și este dedicat 100% pentru a fi mereu în cea mai bună condiție fizică. A folosit camere cu oxigen presurizat și înainte, dar nu sunt ușor de găsit în Marea Britanie, așa că a decis să-și cumpere un aparat și să îl monteze la el acasă.

Asta înseamnă că, oricând simte vreun junghi, poate să îl folosească și să îi simtă beneficiile. De asta a ratat atât de puține meciuri până acum”, a explicat o sursă apropiată de fotbalist, conform presei britanice.

Aparat pentru terapia cu oxigen hiperbaric

Ronaldo: „Haideți să facem ca Anul Nou să fie un punct de cotitură al sezonului”

Cristiano Ronaldo a evoluat în acest sezon pentru Manchester United în 20 de partide, a înscris 14 goluri și a oferit 3 pase decisive. Însă prestația din prima parte a sezonului nu îl mulțumește pe starul portughez, având în vedere că echipa sa se află pe locul 7 în Premier Legue, cu 31 de puncte, fiind la 22 de de lungimi față de liderul Manchester City.

Ronaldo a scris un mesaj încurajator înaintea trecerii în Noul An prin care și-a îndemnat colegii să se sacrifice mai mult pentru binele echipei.

2021 a ajuns la final și nu a fost deloc un an ușor, în ciuda celor 47 de goluri reușite de mine în toate competițiile.

La Juventus, am fost mândru să câștig Cupa Italiei și Supercupa Italiei și să devin golgheter în Serie A. Pentru Portugalia, să devin golgheter la Euro a fost un alt moment de vârf din acest an.

Și, de asemenea, întoarcerea mea pe Old Trafford, care va rămâne mereu unul dintre cele mai reprezentative momente din cariera mea. Dar nu sunt mulțumit cu ceea ce realizăm la Manchester United. Niciunul dintre noi nu este mulțumit, sunt sigur.

Știm că trebuie să muncim mai mult, să jucăm mai bine și să oferim mult mai mult decât oferim acum. Haideți să facem ca Anul Nou să fie un punct de cotitură al sezonului!

Să primim 2022 cu un spirit mai puternic și cu o mentalitate mai puternică. Haideți să ne depășim, haideți să ajungem la stele și să ducem acest club exact acolo unde își are locul. Haideți cu noi, ne bazăm pe voi! Un an nou fericit și să ne revedem cu bine!”, a scris fost mesajul postat de Ronaldo pe rețelel de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe