Cristiano Ronaldo pleacă la Manchester United. Ce salariu va încasa fotbalistul la clubul britanic

Stan Filon, Ana Ionescu 27.08.2021, 20:27
Cristiano Ronaldo pleacă la Manchester United. Ce salariu va încasa fotbalistul la clubul britanic

Cristiano Ronaldo se pare că va reveni la Manchester United! Juventus a anunțat că se va despărți de portughez în această vară, la solicitarea fotbalistului, iar Manchester City a fost la un pas să-l tranfere joi, însă negocierile au picat, după ce englezii nu au dorit să plătească 25 de milioane de euro, ci ar fi preferat mai mult un schimb de jucători.

Cristiano Ronaldo pleacă la Manchester United

Ei bine, vineri Manchester United, echipa unde Cristiano Ronaldo a strălucit în perioada 2003-2009, a venit cu o ofertă oficială pentru jucătorul de geniu, informația fiind confirmată și de BBC. S-a aflat inclusiv cât oferă Manchester United pentru Cristiano Ronaldo, dar s-a aflat și ce salariu va avea acesta.

Cel are a venit cu ultimele informații a fost jurnalistul italian Romeo Agresti, de la Goal Italia, care a anunțat că Manchester United a făcut deja o ofertă lui Juventus în valoare de 28 de milioane de euro, o sumă apropiată de ceea ce doreau torinezii. La scurt timp, acesta a revenit și a anunțatt că transferul se face.

Cristiano Ronaldo pleaca la Manchester United
Cristiano Ronaldo pleaca la Manchester United

Ce salariu va avea starul portughez

În ceea ce privește contractul lui Cristiano, Sky scrie că Manchester United pune pe masă un contract pe două sezoane, cu un salariu anual de 25 de milioane de lire sterline, adică puțin peste 29 de milioane de euro, mai puțin decât încasa acesta la Juventus, unde primea pe sezon 31 de milioane de euro.

Presa internațională anunță că revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford este foarte aproape de a se realizam mai ales că perioada de transferuri se încheie pe data de 31 august. Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, care a fost coleg cu Ronaldo, a confirmat interesul pentru atacant, spunând că îl așteaptă pe Old Trafford.

”Jucătorii pleacă, Juve rămâne!”

„Cristiano este o legendă a clubului, cel mai mare jucător din toate timpurile, din punctul meu de vedere. Am fost norocos să joc cu el. Mereu am avut o relație bună cu el. Și Bruno Fernandes a discutat cu el. Dacă va pleca de la Juventus, știe că suntem aici”, a spus tehnicianul.

Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus, anunța săptămâna trecută că Ronaldo rămâne la Juventus, însă a recunoscut acum că starul portughez s-a răzgândit li vrea să plece. „Ronaldo mi-a spus ieri că nu își dorește să mai rămână la Juventus, de aceea nu s-a antrenat azi și nu va fi în lot pentru meciul următor. Îmi spusese că va rămâne, dar așa e în fereastra de transferuri. Situația se schimbă și trebuie să acceptăm. Nu sunt dezamăgit de comportamentul lui. Și-a adus contribuția pentru echipă, iar acum pleacă. Așa e viața. Jucătorii pleacă, Juve rămâne. Dacă vom găsi un jucător care să ne satisfacă nevoile, e bine”, a spus Allegri, potrivit Sky.

Mesajul de adio al lui Cristiano Ronaldo pentru Juventus și suporterii ei

Cristiano Ronaldo și-a luat deja adio de la Juventus și de la suporterii ei. A postat pe Facebook un mesaj plin de emoție, în care le mulțumește tuturor suporterilor pentru clipele petrecute la Juventus. Spune că acum Juventus face parte din istoria lui, la fel cum și el face parte din istoria lui Juve.

”Astăzi plec de la un club uimitor, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și voi iubi întotdeauna orașul Torino până la ultimele mele zile. ”Fanii lui Juventus” m-au respectat întotdeauna și am încercat să-i mulțumesc respectului luptând pentru ei în fiecare joc, în fiecare sezon, în fiecare competiție. În cele din urmă, putem privi cu toții înapoi și ne dăm seama că am realizat lucruri grozave, nu toate cele pe care ni le doream, dar totuși am scris împreună o poveste destul de frumoasă.
„Povestea Juve a unei mari iubiri
Alb îmbrățișând negru
Refren care chiar se ridică
Juventus va fi pentru totdeauna … „
Voi fi mereu unul dintre voi. Juve, acum faci parte din istoria mea, deoarece simt că și eu fac parte din a ta. Italia, Juve, Torino, fani ai lui Juventus, veți fi mereu în inima mea”, este mesajul lui Cristiano Ronaldo.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...