Anamaria Prodan, ce dezvăluire. Cum are de gând să conducă fotbalul românesc

Marian Cărăvan 06.04.2020, 12:53
Anamaria Prodan, ce dezvăluire. Cum are de gând să conducă fotbalul românesc

Anamaria Prodan iese în evidență cu dezvăluiri spectaculoase. O recentă declarație i-a pus pe jar pe mai-marii fotbalului românesc.

Anamaria Prodan, ce dezvăluire. Cum are de gând să conducă fotbalul românesc

Anamaria Prodan a pătruns într-o lume care până nu demult părea accesibilă doar bărbaților. A dat însă dovadă de mult curaj și și-a arătat măiestria în a negocia contractele unor jucători de fotbal sau antrenori. Și a făcut-o cu succes, impunându-se în fața „greilor” din fotbal. Impresarul de 47 de ani a declarat de curând că nu exclude varianta ca la un moment dat să conducă Federația Română de Fotbal. Ar fi o premieră pentru fotbalul din țara noastră ca FRF să fie condus de o femeie.

„Mă văd și președintele Federației, și președintele tuturor mă văd. Știu ce pot și cât pot. Știu cât de corectă sunt, pentru că despre asta e vorba.

Un om care se îmbogățește peste noapte nu știe, sărăcul, îi cad banii din mână. Nu știe ce să facă cu ei. Cât de repede i-a primit, tot atât de repede se dizolvă. Dacă nu ai creier, nu ai management în cap, nu ai cum să ai succes”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Sport.

 

În izolare la Dubai, Anamaria Prodan se gândește la criza sanitară din România

Anamaria Prodan este la vila din Dubai, Emiratele Arabe Unite, alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf și doi dintre cei patru copii ai familiei, Luca și Laurențiu jr. Aceasta se va întoarce în România peste cel puțin o lună, atunci când speră ca situația legată de criza sanitară să fie rezolvată.

Deși în Emirate s-a întrerupt campionatul, Reghe face în continuare antrenamente, dar cu jucătorii împărțiți în două grupuri. Fostul tehnician de la FCSB a povestit și care este situația în Dubai, în acest moment.

„Facem antrenamente, împărțiți în câte 15. S-au închis cluburile de noapte, nu mai sunt deschise piscinele și barurile.

Nu mai ai voie să intri fără să ai rezidență. Aici nu am auzit de vreun caz, vreun prieten sau ceva. Nu sunt alte restricții, doar s-a întrerupt campionatul”, a declarat Reghecampf la Digi Sport Special.

Urmăriți Impact.ro și pe