Cristian Tudor Popescu, analiză dură după eliminarea Simonei Halep de la Wimbledon. „A servit cu o frică și nesiguranță greu de privit”

Sorin Barbu 08.07.2022, 09:29
Cristian Tudor Popescu, analiză dură după eliminarea Simonei Halep de la Wimbledon. „A servit cu o frică și nesiguranță greu de privit”

Cristian Tudor Popescu a reacționat după ce Simona Halep a fost eliminată de la Wimbledon de la Elena Rybakina. Gazetarul a fost uimit de cât de slab a servit jucătoarea din România și este convins că acela a fost momentul care a decis semifinala turneului londonez.

Cristian Tudor Popescu a identificat marea problemă din jocul Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu a fost precaut ori de câte ori a vorbit despre prestația Simonei Halep la turneul de la Wimbledon. După primele trei partide a avertizat că adversarii nu au fost foarte puternici, iar după confruntările cu Paula Badosa și Amanda Anisimova a lăudat-o pe sportiva noastră, dar a subliniat și problemele din jocul ei.

Simona Halep s-a oprit din aventura londoneză în semifinale la Wimbledon, după ce a pierdut confruntarea cu Elena Rybakina în două seturi: 3-6, 3-6. Cifrele sportivei din România, în ceea ce privește serviciul, au fost șocante: nouă duble greșeli.

„Simona s-a autohipnotizat…

După ce le-a hipnotizat pe Badosa și Anisimova, făcându-le să se bată singure, ce să spun acum decât că Simona s-a autohipnotizat în fața Rybakinei!

A servit cu o frică și nesiguranță greu de privit – cu 9 duble greșeli și procentaje jalnice pe primul și al doilea, n-ai cum să câștigi, mai ales când de dincolo vin serviciile dureros de tari și precise ale ruso-kazahei.

La jocul din câmp, Simona a fost egala Rybakinei, chiar cu câteva mingi extraordinare în plus. Probabil că avea șanse mai mari dacă servea Rybakina în toate game-urile!… Asta e. Să spunem totuși că Simona a revenit cu acest Wimbledon în tenisul de vârf, după o lungă absență, și să-i dorim să nu mai plece de acolo!”, a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

C.T. Popescu, extaziat de performanța Simonei Halep la Wimbledon. Românca a ajuns pentru prima dată în finala acestui turneu

Și Simona Halep a încercat să găsească la conferința de presă, de la finalul partidei, motivele care au condus la acest eșec. A spus că nu își explică de ce a servit atât de slab. Jucătoarea din România a plecat acasă cu un cec de aproape 650.000 de dolari, dar fără puncte WTA, după ce organizatorii au decis să se acorde doar premii în bani la această ediție.

Urmăriți Impact.ro și pe