Cristi Chivu are fler în imobiliare, chiar în plină criză. Ce sumă uriașă a obținut după ce și-a vândut vila din Corbeanca

Marian Cărăvan / 14.10.2020, 17:05
Cristi Chivu are fler în imobiliare, chiar în plină criză. Ce sumă uriașă a obținut după ce și-a vândut vila din Corbeanca

După ce a obținut licența UEFA Pro, Cristi Chivu a mai dat o lovitură. Dar nu în fotbal, ci în imobiliare. Fostul căpitan al echipei naționale a dovedit că are fler în imobiliare și a scos o mică avere după ce și-a vândut vila din Corbeanca.

Cristi Chivu a dat lovitura în imobiliare

Fostul căpitan al echipei naționale nu scoate bani doar din fotbal. Zilele trecute a dat o lovitură pe piața imobiliară. În plină criză! A reușit să scape de vila din Corbeanca, iar suma obținută nu e deloc de neglijat. Vila pe care Chivu o achiziționa în octombrie 2012 are acum un alt proprietar. A scos și un profit de un milion de euro în urma tranzacției. O asemenea vilă nu este chiar un chilipir și nu este la îndemâna oricui o astfel de achiziție. Aici, Cristi Chivu a filmat în 2014,  alături de familia sa, o reclamă pentru fosta companie UPC.

Vila din Corbeanca, achiziționată contra sumei de 6 milioane de euro, a fost vândută de Cristi Chivu cu 7 milioane de euro. Noul proprietar este Ștefan Vuza, 49 de ani, patronul ChimComplex Borzești, informează GSP. Cu o avere de 113 milioane de euro în 2019, conform Top Forbes România, Ștefan Vuza a ciumpărat în 2018 Combinatul Oltchim din Românicu Vâlcea. Acum a cumpărat vila în care a locuit Cristi Chivu și se poate bucura de o mulțime de spații de recreere: un cinematograf, o sală de spectacole, un centru de fitness, o sală de biliard, una de bowling, o piscină interioară, una exterioară și o zonă de spa! În plus, vorbim și de cinci dormitoare, șapte băi, trei garaje, dar și de un ponton!

Cristi Chivu are fler în imobiliare, chiar în plină criză. Ce sumă uriașă a obținut după ce și-a vândut vila din Corbeanca
Cristi Chivu are fler în imobiliare, chiar în plină criză. Ce sumă uriașă a obținut după ce și-a vândut vila din Corbeanca

Cristi Chivu poate antrena orice echipă din lume

Lovitura financiară dată de Cristi Chivu vine la scurt timp după ce fostul mare internal român a absolovit cursurile celebrei Școli de Antrenori de la Coverciano.

Pentru Cristi Chivu este un pas important în noua sa carieră, cea de antrenor. Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României a obținut licența UEFA Pro, după ce a trecut în luna septembrie examenul de absolvire în fața comisiei prezidate de directorul celebrei școli de la Coverciano, Rebzo Ulivieri. Fostul internațional a susținut atât proba orală, cât și lucrarea de licență. Și s-a descurcat de minune, iar acum poate antrena orice echipă profesionistă, oriunde în lume.

Cristi Chivu, 39 de ani, a obţinut licenţa UEFA A tot la Coverciano, în decembrie 2017, iar în sezonul trecut a pregătit echipa U17 a celor de la Inter Milano. Tot la Inter, dar la echipa U14, reșițeanul a avut prima lui experiență ca tehnician. Un tip ambițios și dedicat meseriei, Cristi Chivu nu s-a mulțumit doar cu atât și a mers mai departe, pentru obținerea licenței UEFA Pro, care îi dă acum dreptul să antreneze orice echipă profesionistă, oriunde în lume. Așa că s-a înscris la cursurile celebrei școli de la Coverciano, care au început anul trecut în septembrie și s-au terminat în iunie 2020. Cursurile au presupus 240 de ore de lecții, dar în ultima perioadă acestea au fost ținute online, din cauza pandemiei de coronavirus.

În noul sezon, Chivu va antrena echipa Under 18 a lui Inter Milano. În trecut, el a pregătit formațiile U14 și U17 ale clubului din capitala Lombardiei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI