Criminalul din Oneşti, ameninţare de pe patul de spital. Bărbatul nu regretă nimic din ce a făcut: „Îmi iau un pistol și te împușc”

Nicu Stan 18.03.2021, 14:34
Criminalul din Oneşti, ameninţare de pe patul de spital. Bărbatul nu regretă nimic din ce a făcut: „Îmi iau un pistol și te împușc”

Criminalul din Oneşti, ameninţare de pe patul de spital. Bărbatul nu regretă nimic din ce a făcut și amenință în continuare cu moartea. La adresa cui a lansat criminalul atacul verbal, citiți în articolul de mai jos.

Criminalul din Onești, noi amenințări cu moartea în sital. Pe cine a spus că o să împuște în cap

Criminalul din Oneşti a făcut încă o ameninţare de pe patul de spital. Bărbatul nu regretă nimic din ce a făcut și amenință în continuare cu moartea. De data aceasta, criminalul din Onești a amenințat o asistentă că o împușcă în cap pentru că i-a adus o cană cu apă, iar el ceruse ceai.

Surse judiciare au povestit că, la un moment dat, bărbatul i-ar fi cerut asistentei un ceai. În schimb, spun sursele citate, femeia i-a adus o cană cu apă. Înfuriat la culme, Gheorghe Moroșan a amenințat-o pe femeie cu moartea. ”Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”, i-ar fi spus asistentei, cu fața înroșită de furie Gheorghe Moroșan, scrie cancan.ro.

Sotia lui Gheorghe Morosan a fost si ea retinuta
Sotia lui Gheorghe Morosan a fost si ea retinuta

Asistenta a povestit epidosul anchetatorilor

Îngrozită, asistenta le-a povestit anchetorilor incidentul, mai ales că, până acum, Gheorghe Moroșan a demonstrat că trebuie luat în serios.

De asemenea, surse Antena 3 spun că Gheorghe Moroșan s-ar fi confesat unei alte asistente, căreia i-ar fi spus că nu regretă omorurile, pentru că muncitorii pe care i-a ucis „erau oameni răi care își doreau, poate, să pună mâna” pe apartamentul pe care criminalul l-a pierdut în urma executării silite.

De ce nu l-au mai audiat procurorii pe Gheorghe Moroșan

De asemenea, procurorii ar fi trebuit să îl audieze pe suspect prin videoconferință însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că oamenii legii nu au dispus de aparatura necesară.

Probatoriul acumulat în cadrul anchetei, până acum, indică în mod clar premeditarea. În ziua tragediei, Gheorghe Moroșan a plecat de acasă cu cel mai mare cuțit pe care îl avea în casă, hotărât să îl folosească.

Gheorghe Moroșan a plecat de acasă pus pe fapte rele

De asemenea, avea asupra lui două spray-uri cu piper iar în drum s-a oprit să cumpere colierele de plastic pe care le-a folosit pentru imobilizarea celor doi muncitori pe care avea să-i ucidă după câteva ore.

Anchetatorii o acuză pe soția lui Gheorghe Moroșan de complicitate, iar judecătorii au plasat-o pe aceasta în arest preventiv.

Doctorii au scos din Gheorghe Moroșan 9 gloanțe

Medicii au scos din corpul lui Gheorghe Moroșan 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc.

Gheorghe Mureșan a sechestrat şi ucis doi bărbați într-un apartament din Oneşti, supărat fiind că acea proprietate era pierdută de el în urma unei executări silite.

Urmăriți Impact.ro și pe