Ce s-a întâmplat în locul în care a murit Cristina Țopescu la patru luni după ce aceasta s-a stins din viață

Diana Radu 07.05.2020, 17:59
Ce s-a întâmplat în locul în care a murit Cristina Țopescu la patru luni după ce aceasta s-a stins din viață

Trecerea în neființă a jurnalistei Cristrina Țopescu a emoționat o țară întreagă. Reamintim că îndrăgita prezentatoare a fost găsită fără suflare în propria locuință, iar potrivit ultimei sale dorințe trupul i-a fost incinerat.

Ce s-a întâmplat cu vila în care a locuit Cristina Țopescu

Vila în care s-a stins din viață Cristina Țopescu se afla în comuna Otopeni. Înainte, jurnalista a locuit într-o altă casă însă a vândut-o pentru a-și plăti ratele extrem de mari pe care le avea la bănci și s-a refugiat în locuința din Otopeni care avea și o curte interioară pentru cei șapte căței ai săi și în care stătea cu chirie.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare de către prietena sa care a alertat imediat autoritățile. La fața locului anchetatorii au constat că trupul acesteia se afla într-o stare avansată de putrefacție, alături de alți doi căței morți. Conform legiștilor, aceasta trecuse în neființă în urmă cu două săptămâni, în urma unui infarct masiv.

cristina topescu, deces, vila
Ce s-a întâmplat cu vila în care a locuit Cristina Țopescu

Acum, vila în care a locuit îndrăgita jurnalistă a fost renovată de proprietari și scoasă din nou la închiriere. Însă, se pare că nimeni nu mai vrea să locuiască în această casă, așa că în cele din urmă proprietarii au vândut vila, scrie Playtech.

Cât despre animalele Cristinei, unul dintre acestea a fost adoptat, iar ceilalți patru au ajuns într-un adăpost special pentru animale, deoarece niciunul dintre prietenii acesteia nu a vrut să-i adopte.

„Câinii au început să capete puteri. Mânăncă și plâng, însă nu sunt foarte sociabili. Unul dintre ei a fost adoptat de o vecină, însă ceilalți patru sunt ai nimănui acum. Vorbim de căței care au fost maltratați până să ajungă la Cristina, căței cu nevoi speciale. Din păcate, familia a transmis clar că nu vor să aibă grijă de animale, motivând faptul că nu au spațiu și nici timp.

Sperăm ca niște oameni cu suflet mare să se îngrijească de aceste animale chinuite. Poate prietenii ei vor vedea acest mesaj disperat și vor dori să adopte unul dintre cei patru câini. Cristina îi considera copiii ei. Nu conta că are bani sau nu, grija pentru căței era mai presus de orice”, a declarat proprietarul asociației pentru animale.