Costin Mărculescu, moment șocant la un meci de pe Național Arena! Plin de sânge

Diana Radu 11.06.2020, 12:09
Costin Mărculescu, moment șocant la un meci de pe Național Arena! Plin de sânge

Vestea că actorul Costin Mărculescu nu mai este printre noi i-a întristat pe cei de la echipa de fotbal Universitatea Craiova. Actorul obișnuia să participe desori la meciurile echipei. La un momentat dat chiar la un meci de-al Craiovei, Costin Mărculescu a trecut printr-un moment șocant. Ce s-a întâmplat?

Costin Mărculescu, protagonistul unui moment șocant la un meci de pe Național Arena

Actorul a participat în luna iulie a anului 2019 la un meci al Universității Craiova împotriva Dinamo, unde a avut parte de un moment nefericit. La finalul meciului, acesta și-a pierdut echilibrul şi a căzut pe scările Arenei Naţionale. Din cauza căzăturii, Costin Mărculescu s-a ales cu arcada spartă și cu mai multe zgârieturi la faţă, fiind transportat de urgenţă la spital. „Am căzut pe scări la stadion, la finalul meciului”, a spus atunci Costin Mărculescu, care a rămas internat la spital.

costin marculescu, universitatea craiova, moment socant
Costin Mărculescu, protagonistul unui moment șocant la un meci de pe Național Arena

Vestea încetării din viață a lui Costin Mărculescu a venit ca un trăznet și a lovit și în lumea fotbalului. „Elevul Emil” din celebrul film Liceenii, din 1986, iubea foarte mult fotbalul și s-a atașat de echipa din orașul natal, Craiova. Însă, la rândul lor și Vedetele Craiovei Maxima îl îndrăgeau pe Costin Mărculescu, așa că fotbaliștii au postat pe pagina lor oficială de Facebook un mesaj de adio pentru suporterul lor. „Actorul Costin Mărculescu ne-a părăsit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul postat de clubul din Bănie la aflarea tragicei vești.

Actorul Costin Mărculescu, un fan declarat al Universităţii Craiova, a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi, în propria locuinţă din Bucureşti. Surse din amnturajul acestuia spun că acesta nu mai fusese văzut de câteva zile și nici la telefon mai răspundea, drept pentru care aceștia au început să se alarmeze.

„Pur şi simplu apropiaţii m-au informat că a fost găsit mort în cadă şi fiind prieteni de ani de zile şi vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind şi în apropiere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se ştie faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de carieră, ca să spun aşa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna ştia să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie urma să publice o carte „Bombă cu fitil aprins” şi ştiu că îşi dorea foarte mult acest lucru”, susţine o apropiată a lui Costin Mărculescu, conform Stirileprotv.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe