Costin Mărculescu, desființat după moarte: „Așa se întâmplă când te crezi buricul pământului”

Luiza Moldovan 12.06.2020, 13:05

Oana Zăvoranu a fost, se știe, bună prietenă cu actorul Costin Mărculescu, astfel că e posibil ca radiografia pe care aceasta i-a făcut-o la România TV, oricât de nemiloasă ar putea să pară, să nu fie greșită. E foarte posibil ca un om care a avut totul și a pierdut totul să se ancoreze de trecut ca să-și justifice viața.

Radiografie nemiloasă: „Așa se întâmplă când te crezi buricul pământului”

E un tipar psihologic des întâlnit, iar Costin nu a fost nici primul, nici ultimul om din lume care a avut totul și care a pierdut totul. Dar când ai totul și pierzi totul, se întâmplă acest blocaj psihologic – identificarea cu cine ai fost și refuzul de a vedea și de a accepta noua ta identitate.

Astfel că radiografia, care ar putea părea nemiloasă, a Oanei Zăvoranu nu pare să fie departe de adevăr.

„Eu ştiam de problemele lui Costin, nu am vorbit recent cu el, dar ştiam prin ce trece. Lui Costin îi plăcea să fie în centrul atenţiei. Faptul că a rămas fără firmă, agenţia de manechine, l-a marcat foarte tare. El nu mai avea bani. Şi nu mă refer la fiţe, nu avea bani de mâncare, de lumină”.

Să te agăți detrecut și să-ți anesteziezi existența cu alcool - un mix fatal, mai ales dacă te știi cu probleme la inimă
Să te agăți de trecut și să-ți anesteziezi existența cu alcool – un mix fatal, mai ales dacă te știi cu probleme la inimă

„Costin punea totul la suflet, suferea”

„Eu îi spuneam mereu să nu mai trăiască în trecut, din amintiri. Actoria era un subiect sensibil pentru el. Eu cred că din cauza băuturii a avut diverse probleme, intrase în nişte conflicte. Dacă rămâi ancorat în trecut şi te crezi buricul pământului, ai de pierdut. Costin punea totul la suflet, suferea. Eu i-am spus mereu să fie puternic, că e bărbat”, a spus Oana Zăvoranu.

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în casa în care stătea cu chirie în noaptea de miercuri spre joi. Potrivit ultimelor informații, actorul suferise un infarct.

Urmăriți Impact.ro și pe