EXCLUSIV

Cosmin Cernat a dezvăluit secretul mariajului de 13 ani cu Mădălina: „Îi mulțumesc acum pentru felul în care a avut grijă de fetele mele”. EXCLUSIV

Andreea Archip 10.08.2022, 18:54

Cosmin Cernat are un mariaj fericit cu Mădălina Moroșanu, idila celor doi debutând pe vremea când lucrau la Kanal D, el la sport, iar ea la matinal. Amândoi erau divorțați și aveau copii din căsătoria anterioară. Ceea ce l-a impresionat pe Cosmin a fost modul în care Mădălina s-a comportat cu fetele lui și ale Monicăi Iagăr. În exclusivitate pentru Impact.ro, Cernat ne-a mărturisit secretul poveștii de iubire care durează de 13 ani, dar și în ce condiții ar reveni pe micul ecran.

Cosmin Cernat, despre căsnicia de 13 ani cu Mădălina

Cosmin Cernat a dat televiziunea pe radio și de doi ani lucrează la radio Impuls, unde realizează emisiunea  „Invitatul de la 12”.

„Mi-e mult mai bine la radio, pentru că e un lucru pe care mi-am dorit să-l fac”, ne-a spus fostul prezentator al emisiunii “Exatlon”.

Deși îi place ceea ce face, televiziunea rămâne un microb la care nu poate să renunțe definitiv.

„În momentul de față al vieții mele, mă regăsesc mult mai mult în radio. Și dacă mi-e dor de ceva din televiziune, mi-e dor de comentariul sportiv, dar mă duc la Eurosport din când în când.

Dar nu spun că nu mă voi întoarce pe TV, mă voi întoarce, nu am o problemă, dacă va fi un proiect, de exemplu, de genul “Exatlon”, un proiect care mie mi-a plăcut foarte tare. La o anumită vârstă poți să îți alegi proiectele”, a declarat, pentru Impact.ro, Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat si sotia

Cosmin Cernat a dezvăluit secretul mariajului de 13 ani cu Mădălina Moroșanu

Cosmin Cernat are o familie reușită, iar ultimii 13 ani i-au demonstrat faptul că a făcut o alegere inspirată. Fostul prezentator de la Kanal D și-a refăcut viața alături de colega lui de la acea vreme, Mădălina Moroșanu, divorțată și mamă a unui băiețel.

„13 ani sunt cu Mădălina. Cred că liniștea. Și ea a căutat liniște și eu. Ce cred eu de fapt este că ea m-a luat pe mine fix așa cum sunt și eu pe ea la fel. Dacă încerci să faci asta (nr. să îl schimbi pe celălalt) e falimentar.

În primul rând pot să îi mulțumesc acum pentru felul în care a avut grijă de fetele mele, care nu erau fetele ei biologice. Iar pentru mine chestia asta înseamnă mai mult decât orice.

Oamenii au bune și rele, când ești îndrăgostit vezi numai lucrurile frumoase, creezi un scenariu și zici: ea e! Nu e așa. Suntem oameni obișnuiți cu toții, dar până la urmă, cum le spun și copiilor, după noi rămân faptele noastre, ce facem noi unii pentru alții.

Până să schimbăm lumea, dacă poți să-mi aduci o cafea, până să mutăm munții din loc, dacă poți să-mi vorbești frumos, vorbește-mi frumos! E ca în declarațiile sportivilor mari.

Dacă te uiți la Nadal, la Hagi, declarațiile alea par niște banalități, dar viața despre asta e, despre lucruri simple. Adică să îți faci treaba, să muncești, să nu faci rău, să faci bine, cam asta e”, ne-a dezvăluit Cosmin secretul mariajului său.

În prezent, partenera sa de viață a ales să își continue cariera în televiziune la Aleph News, dar în spatele camerelor de filmat.

Urmăriți Impact.ro și pe