Coșmarul prin care a trecut Sorana Cîrstea. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Ion Ion Țiriac, mama ei a spus tot

Stan Filon 19.05.2021, 15:28
Coșmarul prin care a trecut Sorana Cîrstea. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Ion Ion Țiriac, mama ei a spus tot

Cea mai înfocată admiratoare a Sorianei Cîrstea este nimeni alta decât mama ei, Liliana. Cea care i-a dat viață Soranei a fost și cea care a contribuit decisiv la cariera fiicei sale, fiind umbra ei peste tot, în copilărie. A susținut-o și a încurajat-o mereu. Incidentul de la turneul din Madrid i-a dat însă fiori reci mamei Soranei Cîrstea, care a recunoscut că și-a pus mâna la ochi atunci când și-a văzut fiica prăbușită.

Coșmarul prin care a trecut Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a avut parte de o accidentare foarte urâtă, acum mai bine de o lună de zile, la prima partidă de la turneul din Madrid. Spectatorii au rămas cu gura căscată când au văzut cum a căzut sportiva din România. Sorana controla jocul cu Jessica Pegula, la 4-4 și 40-15, însă a încercat să lovească o minge din alergare, dar a călcat strâmb și s-a rostogolit efectiv pe zgură.

Dacă spectatorii și telespectatorii au rămas cu gura căscată, putem doar să ne imaginăm ce a fost în sufletul mamei sportivei din România. Liliana Cîrstea urmărea partida de tenis de acasă, când a văzut cum a căzut fiica sa. Și-a pus mâinile la ochi și s-a gândit la ce este mai rău.

Mama sa a văzut accidentarea de acasă, la televizor

”Ne uitam la meci, așa cum se întâmplă de fiecare dată când joacă Sorana. Când am văzut ce se întâmplă, am pus mâna la ochi. Am fost ferm convinsă că e mult mai grav. Cert este că ne-am speriat rău. A căzut urât. Atât de tare m-a marcat momentul acela încât nici acum, la mai bine de-o lună de la consumarea lui, nu pot să mă uit. Am încercat să mă uit pe YouTube și nu am reușit pur și simplu”, a declarat Liliana Cîrstea pentru Playsport.ro.

Deși imaginile au fost foarte dure, iar accidentarea Soranei Cîrstea părea una foarte serioasă, situația a stat altfel, spre norocul ei. Jucătoarea de tenis a solicitat intervenția medicului, însă a constatat că situația nu este atât de gravă, așa că s-a decis să continue partida. A pierdut în fața americanei Jessica Pegula, scor 6-7(5), 3-6, deoarece nu a mai putut continua la același nivel.

După episodul de la Madrid, jucătoarea de tenis din Târgoviște s-a întors în România, s-a retras de la Roma, dar și de la turneul de la Belgrad, pentru a se putea reface înaintea Roland Garros.

”Era important ca recuperarea sa să decurgă corect și a preferat să nu mai joace nicăieri. A urmat un program foarte strict de recuperare și acum este bine din punct de vedere fizic. Are un tonus bun și se simte foarte bine din punct de vedere fizic. Slavă Domnului, a trecut cu bine peste acel moment dificil. Sincer, noi ne-am temut mult, dar genunchiul i-a rezistat și se va întoarce în circuit”, a mai spus mama Soranei Cîrstea.

Urmăriți Impact.ro și pe