Corina Dănilă și-a pierdut casa și trece printr-un adevărat coșmar. Ce a ajuns să facă pentru bani

Ana Anitoiu 21.08.2021, 13:00

Corina Dănilă se luptă de mai bine de un deceniu cu o bancă din România ce i-a luat casa. În ciuda faptului că se numără printre vedetele țării, ea trece printr-un adevărat coșmar, după ce a divorțat de tatăl fiicei sale.

De ce și-a pierdut casa Corina Dănilă

După ce a devenit cunoscută din telenovelele de la Acasă TV, cei mai mulți români ar fi crezut că actrița Corina Dănilă nu s-ar putea confrunta cu probleme financiare și cu atât mai puțin să-și piardă casa. Însă, scenariul ce părea imposibil pentru ea s-a întâmplat.

Totul a început atunci când Corina Dănilă s-a căsătorit cu omul de afaceri Norris Măgeanu, după ce a divorțat de jurnalistul sportiv Valentin Moraru. Ea și afaceristul și-au dorit să-și facă o vilă spectaculoasă. Iar pentru că n-au avut suficienți bani, artista a făcut un credit bancar de 460.000 de franci elvețieni.

Visul frumos și entuziasmul s-au transformat în dramă. După ce a divorțat de Norris Măgeanu, Corina Dănilă, acum în vârstă de 49 de ani, a rămas cu fetița lor, Rianna, în prezent în vârstă de 17 ani, și cu imposibilitatea de a acoperi ratele la bancă pentru vila imensă. În final, banca a lăsat-o fără casa ipotecată.

Corina Danila si-a pierdut casa si trece printr-un adevarat cosmar
Corina Danila

Corina Dănilă a avut nevoie de două locuri de muncă

În perioada 2014 – 2017, trecând peste faptul că i-a luat casa, banca a hotărât să-și recupereze diferența de bani. A început alt tăvălug, iar vedeta s-a trezit cu sechestru pus pe bunurile rămase. Totul în condițiile în care Norris Măgeanu îi plătea fiicei lui o pensie alimentară de 500 de lei.

Corina Dănilă a muncit și ca actriță, dar și ca moderatoare a emisiunii ”Gala umorului” de la TVR 2 ca să facă față situației. Banca i-a pus o poprire de 30% pe salariu.

O speranță a venit pentru Corina Dănilă când Guvernul a emis o ordonanță prin care se instituia darea în plată în cazul persoanelor cu credite la bănci. Însă, banca n-a fost mulțumită cu prerogativul prin care actrița ceda locuința și se stingea dosarul, în contextul sumei mari de plată și a dobânzilor ce au crescut.

În anul 2017, banca creditoare a atacat decizia la Înalta Curte de Casație și Justiție. După patru ani, Corina Dănilă așteaptă o nouă decizie a magistraților ce ar putea sau nu să pună capăt acestui conflict.

Corina Dănilă, relație frumoasă cu fiica ei

Deși au trecut prin greutăți de-a lungul timpului, Corina Dănilă și fiica ei se bucură de o relație frumoasă. Tânăra a vorbit anterior despre cum arată relația cu mama ei. Vezi AICI cum a reușit Corina Dănilă să slăbească 20 de kilograme!

”Mă bucur că o pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuieşte şi, în acelaşi timp, mă lasă liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună şi cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun. (…) Pentru mine, mama este doar mama, nu este o persoană publică”, a spus Rianna.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...