Corina Caciuc nu ar fi prima amantă a lui Laurențiu Reghecampf? Primele declarații: „Era să ajung în stradă”

Ana Anitoiu 22.12.2021, 10:16

Corina Caciuc nu ar fi prima amantă a lui Laurențiu Reghecampf? Anamaria Prodan a vorbit despre infidelitatea fostului ei partener de viață, după ce antrenorul Universității Craiova a început să se afișeze cu noua lui iubită, Corina Caciuc, care în curând îl va face din nou tată, la vârsta de 46 de ani.

Anamaria Prodan, despre infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf

După ce un timp îndelungat a negat zvonurile referitoare la infidelitatea soțului ei, Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, a sugerat că, de fapt, Corina Caciuc nu ar fi prima amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul ar mai fi călcat strâmb și cu alte femei, de-a lungul căsniciei cu impresara, începută în anul 2008.

Ba mai mult, Anamaria Prodan, care trebuie să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen de divorț, a spus că Laurențiu Reghecampf ar fi putut să o lase în stradă alături de copii, dacă ea n-ar fi purtat numele mamei ei, regretata cântăreață de muzică populară Ionela Prodan.

„Dacă nu era mama și nu mă chema Prodan eu acum stăteam în stradă cu tot cu copii din cauza domnului Reghecampf și a amantelor sale! Mi-a furat tot din casă! Venea și plângea și își cerea scuze de la copii!”, a spus Anamaria Prodan, la emisiunea „Xtra Night Show”.

Corina Caciuc nu ar fi prima amanta a lui Laurentiu Reghecampf?
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, despre declarațiile lui Gigi Becali despre Laurențiu Reghecampf

De asemenea, impresara i-a dat dreptate pentru prima dată lui Gigi Becali, care a spus în urmă cu ceva timp că Laurențiu Reghecampf îi era infidel. Însă, impresara a precizat că patronul FCSB a greșit perioada.

„Gigi Becali spunea că se întâmpla de opt ani, dar se întâmpla de 10 ani, nu de opt. Noi îl iertam mereu, și eu și copii. Am încercat să ascundem gunoiul sub preș” , a mai spus Anamaria Prodan.

Ce avere are Anamaria Prodan

La divorț, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au de împărțit o avere ce este estimată la 40-60 de milioane de dolari. Impresara se numără printre cei mai bogați oameni din țară, iar o mare parte din averea ei este reprezentată de moștenirea primită de la mama ei.

„Nu am ce împărți cu Reghecampf! Totul este moștenit de la mama mea. Laurențiu Reghecampf are salariul lui! Mai devreme am vândut un teren! Hai să nu exagerăm, că nu a avut 7 milioane salariul. Laurențiu dacă pleacă din această căsnicie cu salariul de la Universitate Craiova și cu o casă în America.

Nu Anamaria Prodan e milionară. Copiii Anamariei sunt milionari, să fie clar. El a muncit pentru altcineva, nu pentru noi! Nu va lua jumătate din avere, cum se dădea cineva de ceasul morții!”, a spus Anamaria Prodan despre partaj, la Pro TV.

Ionela Prodan le-a lăsat moștenire celor două fiice ale ei, Anamaria Prodan și Anca Savelio, printre altele: patru case, un teren agricol şi unul intravilan, două maşini, bijuterii în valoare de 5.000 de euro, tablouri estimate la 10.000 de euro, totul ajungând la o valoare estimată la două milioane de euro. Vezi și ce a făcut Anamaria Prodan de ziua ei, pe 17 decembrie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...