Ce a făcut Anamaria Prodan de ziua ei, după despărţirea de Reghecampf. Asta spune multe despre ea

Andra Daoud 17.12.2021, 15:48

Anamaria Prodan a împlinit 49 de ani și a fost copleșită cu surprize și cadouri, încă de la miezul nopții. Chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă și este în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, prietenii și familia îi sunt alături și nu aveau cum să lase să treacă ziua fără a sărbători corespunzător. Impresara își serbează aniversarea într-o destinație luxoasă.

Ce a făcut Anamaria Prodan, în ziua în care a împlinit 49 de ani

Ziua de 17 decembrie este una specială pentru Anamaria Prodan. Impresara împlinește astăzi 49 de ani, iar mesajele, cadourile și felicitările au început să apară chiar de la miezul nopții. Chiar dacă nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei, fiind în proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan este cu zâmbetul pe buze în toate fotografiile pe care le-a postat de la ziua ei.

Impresara își sărbătorește ziua de naștere în Emiratele Arabe Unite, la celebrul hotel Burj Al Arab. Are alături de ea câțiva prieteni apropiați, care o susțin necondiționat și îi sunt aproape încă de când s-a aflat despre separarea dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

Ce a făcut Anamaria Prodan de ziua ei, după despărţirea de Reghcampf. Asta spune multe despre ea
Ce a făcut Anamaria Prodan de ziua ei, după despărţirea de Reghcampf. Asta spune multe despre ea

Anamaria se află în Emirate de câteva zile și s-a distrat de minune înainte de ziua ei. Pe 12 decembrie, a fost în public la ultima cursă de Formula 1 din acest sezon, alături de bunul ei prieten, Cătălin Botezatu. Impresara a pariat o jumătate de milion de euro pe victoria lui Lewis Hamilton, dar a pierdut, după ce Max Verstappen a trecut primul linia de sosire și a câștigat trofeul.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au prima înfățișare la divorț anul viitor

Pe 7 februarie 2022, impresara și antrenorul de la Universitatea Craiova vor avea prima înfățișare din procesul de divorț. Dacă atunci când a izbucnit scandalul, Anamaria i-a luat apărarea tatălui fiului său, recent a decis să spună adevărul despre cel cu care a fost căsătorită 13 ani. Anamaria îl acuză pe Reghe că îl neglijează pe fiul lor și spune că băiatul suferă cel mai mult din cauză că tatăl lui a plecat de acasă.

De asemenea, ea a mai spus că relația extraconjugală pe care Reghe o are cu Corina Caciuc a fost motivul care le-a distrus căsnicia și că toți prietenii l-au avertizat pe Reghe că face o greșeală.

Dacă pe plan personal nu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, în afaceri Anamaria Prodan se poate lăuda că îi merge ca pe roate. Impresara a declarat că banii cei mai mulți nu îi face din fotbal, ci din activități conexe și recent a investit un milion de euro în criptomonede. Mai mult, a devenit acționar la două posturi de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe