Copiii Gabrielei Firea i-au cerut să nu mai candideze la primăria Capitalei. Care este motivul

Diana Radu 03.01.2020, 08:01
Copiii Gabrielei Firea i-au cerut să nu mai candideze la primăria Capitalei. Care este motivul

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei și-a anunțat miercuri intenția de a candida pentru un nou mandat de primar al Capitalei. Chiar dacă băieții săi au sfătuit-o să renunțe, Firea e ”pregătită de luptă”. Care este motivul pentru care copiii lui Firea nu vor ca mama lor să mai fie primar?

De ce nu vor copiii Gabrielei Firea ca aceasta să mai candideze pentru un nou mandat la primăria Capitalei

Gabriela Firea e hotărâtă să candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei și nu se lasă bătută fără o luptă. Edilul a declarat că și-a terminat toate proiectele rămase din fostele mandate și că și-a făcut datoria la Primăria Capitalei cu cinste, motiv pentru care e sigură oamenii o vor vota în continuare. De asemenea, Firea a anunțat și ce planuri are de viitor, în cazul în care va mai câștiga încă un mandat.

”Vă invit la punerea pietrei de temelie a Spitalului Metropolitan, care se va construi în zona de Nord a Capitalei și va avea 1.000 de paturi și va deservi pacienți din București și din întreaga țară. Va avea și centre de excelență și spații de cazare pentru rudele pacienților, pentru medici și asistente, creșă, grădiniță, after-school. Va avea și heliport pentru urgențe. E un proiect de anvergură pe care l-am început și ar fi normal să îl termin”, a spus edilul.

copiii Gabrielei Firea, Firea candidează pentru un nou mandat la primăria Capitalei
De ce nu vor copiii Gabrielei Firea ca aceasta să mai candideze pentru un nou mandat la primăria Capitalei

Gabriela Firea a mai dezvăluit că băiatul său cel mare, Tudor Ștefan, din prima căsnicie cu Răsvan Firea, i-a cerut să nu mai candideze la primăria Capitalei. Asta pentru că el consideră că acest lucru presupune o oboseală și o viață dură pe care mama lui nu o merită.

”Copiii cei mai mari îmi spun să nu mai candidez, pentru că este oboseală foarte mare, riscuri foarte mari, atacuri foarte dure, pe care nu le merit. Copiii mari ne spun să nu mai candidăm pentru că nu merităm această viață atât de dură pe care o trăim. Nu e normal să abandonăm, nici eu, nici soțul meu”, a mai declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea are un băiat din prima căsnicie, Tudor Ştefan, născut în 1995. După decesul soţului, Răsvan Firea, în 24 ianuarie 2010, Gabriela Firea s-a recăsătorit cu Florentin Pandele în septembrie 2010, cu care are doi copii, David Petru (2012) şi Zian Mihail (2015).