Gabriela Firea, mărturisiri neașteptate despre șefia PSD. Are planuri uriașe

Raluca Juncu 09.12.2019, 15:57
Gabriela Firea, mărturisiri neașteptate despre șefia PSD. Are planuri uriașe

După schimbarea bruscă a Vioricăi Dăncilă de la conducerea PSD și asigurarea interimatului de către Marcel Ciolacu, se pare că mai mulți membrii ai formațiunii social-democrate vânează, la rândul lor, funcții mai mari.

Planurile Gabrielei Firea pentru următoarea perioadă

La rândul său, Gabriela Firea spune că nu ar exclude o posibilă candidatură pentru funcția de președinte executiv al PSD, la Congresul Partidului.
Totodată, Primarul General al Capitalei spune că la un moment dat va dori să candideze pentru șefia PSD București și că l-ar putea susține la conducerea PSD pe Marcel Ciolacu.
Gabriela Firea a mai spus înainte şedinţa conducerii colective interimare a PSD că în această perioadă sunt alegeri PSD la sectoare și că va avea loc o conferință la București, potrivit Mediafax.

„În această perioadă sunt alegeri la sectoare și vom programa și pentru București”, a afirmat Gabriela Firea, înaintea ședinței conducerii colective interimare a PSD, dde astăzi, de la sediul din bulevardul Kiseleff.

Firea a vorbit preț de câteva minute înaintea de şedinţa conducerii colective interimare a PSD
Firea a vorbit preț de câteva minute înaintea de şedinţa conducerii colective interimare a PSD

Întrebată dacă va candida pentru șefia PSD București, răspunsul Gabrielei Firea a fost următorul: „Cu siguranță”.

De asemenea, Firea a reiterat că nu va candida la Congres pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, însă nu exclude o candidatură pentru poziţia de preşedinte executiv.

„Pentru funcţia de preşedinte nu. Am anunţat. Discutăm (despre o candidatură pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD – n.r.). Dacă cei care candidează la funcţia de preşedinte discută cu mine şi mă consideră o persoană potrivită pentru a fi într-o conducere colectivă, nu am de ce să spun nu”, a explicat Firea.

Întrebată cine ar trebui să o considere persoana potrivită să facă parte din conducerea PSD, primarul general al Capitalei a replicat: „Cei care vor candida. Principalii. Cu singuranţă (vreau să fac echipă cu preşedintele – n.r.). Nu mi se pare ca numărul doi să fie în contradicţie cu numărul unu”, mai transmite Mediafax.

Urmăriți Impact.ro și pe