EXCLUSIV

Constantin Enceanu, revenire-surpriză pe scenă, la 20 de zile de la operație. Ce interdicții are și cine i-a grăbit vindecarea: „S-a ocupat de mine kinetoterapeutul fotbaliștilor de la Națională”. Exclusiv

Simona Ecovoiu 28.11.2022, 16:21

Constantin Enceanu (58 de ani) și-a revenit spectaculos după operația la genunchi, de acum trei săptămâni. Deși o astfel de intervenție chirurgicală impune o pauză artistică îndelungată, iată că marele nostru solist urcă, mâine, din nou pe scenă, fiind într-o formă de zile mari. În exclusivitate pentru Impact.ro, cântărețul ne-a dezvăluit cine l-a ajutat să se recupereze atât de repede, ce interdicții mai are, dar și cât costă să petreci Revelionul la restaurantul lui din Filiași.

”Mâine revin pe scenă, la Craiova, în spectacolul ,,In memoriam Petrică Mîțu Stoian”

Constantin Enceanu a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, de la genunchi, efectuată, pe 9 noiembrie, de medicii Spitalului de Ortopedie Foișor.

Din cauza acestor probleme de sănătate, el nu a putut fi prezent la concertul de la Sala Palatului, în memoria regretului artist Petrică Mîțu Stoian, însă își va lua revanșa, mâine, când revine în lumina reflectoarelor: ”Mâine revin pe scenă, la Craiova, în spectacolul ,,In memoriam Petrică Mîțu Stoian”.

Apoi, voi fi în spectacol, pe 1 Decembrie, la Sibiu, iar pe 2 decembrie susțin un recital la Sala Palatului, cu Fuego”, ne-a spus Constantin Enceanu, care recunoaște că, în acest răstimp, a dus dorul aplauzelor.

Drama teribila prin care a trecut Constantin Enceanu
Constantin Enceanu

Cine i-a grăbit vindecarea: ”El se ocupă și de fotbaliștii de la echipa națională”

Constantin Enceanu îi este foarte recunoscător celui care i-a grăbit vindecarea, după operație, și la adresa căruia are numai cuvinte de laudă: ”Ca să pot reveni pe scenă, cât mai repede, s-a ocupat de mine kinetoterapeutul Alin Burileanu, din Craiova. El se ocupă și de fotbaliștii de la echipa națională de fotbal a României”, a adăugat el.

Cântărețul de muzică populară ne-a mai spus, în exclusivitate pentru Impact.ro, și ce interdicții are după intervenția chirurgicală care i-a dat mari emoții și care l-a ținut pe tușă, din punct de vedere profesional, aproape toată luna noiembrie: ”Nu am voie să stau cu orele în picioare, nu am voie efort mare, iar mers pe jos am voie doar cât îmi suportă organismul. Am de făcut și exerciții de recuperare, de trei ori pe zi. Și, după, trebuie să țin gheață, la piciorul operat, adică la genunchi”.

Cât costă să petreci Revelionul în localul lui Constantin Enceanu din Filiași

Constantin Enceanu deține un local în Filiași, județul Dolj, unde va organiza și în acest an petrecerea de Revelion. Restaurantul este o afacere de familie, așa că, pentru pregătirea marelui eveniment, are ajutoare : ”Se ocupă familia, eu am agenda plină de concerte în decembrie”.

Prețul? Costă 300 de lei, de persoană, ca să chefuiești, în Noaptea din Ani, în vestitul lui local, unde meniul este foarte tentant. Oaspeții vor fi răsfățați inclusiv cu șalău în sos de vin, cu ruladă de pui cu sos gorgonzola și cu salată de pui cu piersică, dar și cu muzică dance și de petrecere.

Citește și Motivul scandalului dintre Grigore Leșe și Constantin Enceanu. „Să pună mâna pe dicționar”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...