Constantin Budescu, spectacol la revenirea la FCSB. “M-a înțepat un păianjen și mi s-a umflat piciorul”

Andrei Cezar 09.09.2021, 17:57
Constantin Budescu, spectacol la revenirea la FCSB. “M-a înțepat un păianjen și mi s-a umflat piciorul”

La doar câteva zile de la venirea lui Constatin Budescu la FCSB s-a zvonit că jucătorul dorit cu atâta ardoare de toată suflarea roș-albastră s-ar fi accidentat în timpul primului său antrenament. Misterul însă a fost elucidat. Palymaker-ul echipei finanțate de Gigi Becali a oferit primul interviu de la revenirea în Liga 1 și a explicat ce s-a întâmplat de fapt.

Constantin Budescu, primele declarații de la revenirea la FCSB:  ”Sunt Spiderman, se potrivesc și culorile”

Constantin Budescu a revenit la FCSB, după zile întregi de negocieri intense. Edi Iordănescu a dorit foarte mult ca ”Budi” să facă parte din lotul echipei sale și a reușit, în cele din urmă, să îl convigă să semnze cu echipa roș-albastră.

Este drept că și stimulentul financiar a contat, chiar dacă la FCSB va câștiga mai puțin decât ar fi făcut-o la echipa din Qatar cu care s-ar fi înețels în prealabil. Constantin Budescu are un salariu de 25.000 de euro pe lună și a fost ademenit de latifundiarul din Pipera cu o primă de instalare de 200.000 de euro.

După primul antrenament alături de noii colegi, au apărut informații în mediul online potrivit cărora Budescu s-ar fi accidenatat. Realitatea însă este cu totul alta. Mijlocașul în vârstă de 32 de ani a susțiut prima conferință de presă de la revenirea în Liga 1 și a făcut lumină în acest caz.

„Nu este adevărat, am fost mușcat de un păianjen și mi s-a umflat piciorul după antrenament și am decis să stau o zi să pot să merg la un medic să văd despre ce este vorba să mi se desumfle piciorul și atâta tot. Spiderman, da, pentru că se potrivesc și culorile și totul e ok”, a declarat Budescu, pentru FCSB TV.

Înainte de publicarea interviului, pe pagina de Facebook a roș-albaștrilor a fost postată o fotografie în care Budescu era prezentat drept Spiderman, iar alături era scris mesajul ”Don’t worry, be happy!” (Nu te îngrijora, fii fericit! – n.r.)

Constantin Budescu, spectacol la revenirea la FCSB. “M-a intepat un paianjen si mi s-a umflat piciorul”
Constantin Budescu, spectacol la revenirea la FCSB. “M-a intepat un paianjen si mi s-a umflat piciorul”

Constantin Budescu: ”Sper să câștigăm cu Dinamo”

Playmaker-ul spune că a fost foarte bine primit de către colegii săi și în mod special de Edi Iordănescu. Cu doar câteva zile înainte de ”derby de România”, Budescu este încrezător că FCSB va câștia meciul împotriva marii rivale Dinamo.

Este un meci foarte important, toată lumea știe asta, este derby-ul României, sper să facem o figură frumoasă, să jucăm bine și să câștigăm meciul, pentru că nu ne mai permitem pași greșiți.

(n.r. despre Edi Iordănescu) M-a primit foarte bine, nu am lucrat cu Mister până acum, am mai discutat doar la telefon. Este un antrenor foarte bun, peste tot pe unde a fost a obținut rezultate bune și zic că asta o să facă și aici.

Știu că mă așteptau și fanii, pentru că mai toate comentariile la pozele pe care le postam erau cu «Hai înapoi la Steaua». Ca mesaj, nu pot decât să le spun decât să vină la stadion să ne susțină și noi o să fim alături de ei și ei de noi și să facem o treabă foarte bună, pentru că numai împreună putem obține rezultate”, a mai spus Budescu.

Urmăriți Impact.ro și pe