VIDEO EXCLUSIV

Connect-R vorbește în premieră despre problema de sănătate cu care s-a confruntat recent. „A fost unul dintre cei mai grei ani ai mei” VIDEO EXCLUSIV

Ana Maria Păsat, Mirabela Năstase 29.12.2022, 12:17

Problemele de sănătate par să nu-i dea pace lui Connect-R. Ștefan „Relu” Mihalache pe numele său real, a mărturisit în exclusivitate pentru Impact.ro, că recent, dată fiind și oboseala acumulată în urma unor concerte pe bandă rulantă, a avut probleme cu rinichiul drept. Altfel, artistul ne-a mai spus că în viitorul apropiat, Maya, fiica sa și a Mishei, fosta soție, pe care o consideră mai talentată decât părinții ei, își va lansa propria sa piesă.

Connect-R, epuizat în 2022

De fiecare dat când are ocazia, Ștefan „Relu” Mihalache, Connect-R pe numele de scenă, nu a ascuns faptul că în ultimii ani s-a produs o schimbare majoră în ceea ce-l privește. Acum vorbește mult de Dumnezeu și s-au dus vremurile în care prefera distracția, înainte de orice.

Mai mult, cu ajutorul credinței, mărturisea tot acesta, a reușit să se vindece de o problemă de sănătate, după ce ajunsese, la un moment dat să creadă că suferă de o boală incurabilă. Acesta povestea că timp de un an și jumătate a trăit un adevărat calvar, întrucât ajunsese să vomite zilnic și nu știa care-i cauza.

Într-un final, după ce l-a rugat pe Hristos, potrivit mărturisirilor sale, să-l ajute să știe dacă suferă de vreo boală gravă, el a aflat după o endoscopie și o colonoscopie, că are o gastrită și că era alergic la gluten.

Probleme cu rinichiul drept

Ei bine, recent, Connect-R s-a confruntat cu o altă problemă de sănătate, despre care a vorbit, în premieră, pentru Impact.ro.

„A fost poate unul dintre cei mai grei ani ai mei. Am muncit foarte mult. Din cauza concertelor foarte multe, am avut și ceva probleme de sănătate. Mai precis, probleme cu rinichiul drept.

Înainte de pandemie, s-au amânat multe joburi și odată cu revenirea la libertate s-au cumulat concertele dinainte cu cele după. Acum sunt bine”, ne-a mărturisit acesta.

„Am puterea de a mă transpune în pielea oricărui personaj”

Altfel, Connect-R a participat, recent, la lansarea filmului „Două inimi”, în care are un rol negativ, total diferit față de persoana care este în realitate. Artistul ne-a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să fie un personaj dur și că fiica sa, Maya, este adevăratul său critic, singura care-i spune mereu adevărul.

„E caterincă, a fost greu, eu sunt moale, nu-s dur, dar sper să-mi fi făcut treaba. Aștept criticile de la Maya, ea e singura care-mi spune adevărul tot timpul. Dar am puterea de a mă transpune în pielea oricărui personaj, e una dintre calitățile mele chiar și-n muzică. Slavă Domnului, că pot să o fac”, a completat acesta.

„Maya e mai talentată ca noi. La pian are niște rezultate extraordinare”

În același timp, artistul se declară un tată mândru de fiica sa, care în curând își va lansa propria sa piesă:

„Am foarte multe proiecte pentru anul 2023. Lansez un album nou, se lansează o piesă de-a Mayei. Dar nu putem da prea multe din casă. Cu siguranță vom cânta și amândoi (n.r. el cu Maya). Maya e poate chiar mai talentată decât noi, la pian are rezultate extraordinare”.

La rându-i, fetița artistului ne-a mărturisit și cum se va numi prima sa piesă, și anume „Pisica mea”.

În ceea ce privește noaptea trecerii dintre ani, Connect-R se va afla, ca de obicei, pe scenă: „Muncim și, ca-n fieare an, de Revelion, cântăm tot în zona Brașovului, la un hotel”.

Urmăriți Impact.ro și pe