Connect-R îi ia exemplul lui Cristiano Ronaldo. Afacerea neașteptată din care câștigă bani grei

Mihnea Tălău 29.03.2023, 16:50
Connect-R îi ia exemplul lui Cristiano Ronaldo. Afacerea neașteptată din care câștigă bani grei

Connect-R se lansează în afaceri. El a inițiat un proiect nou în mediul online, creând o serie de NFT-uri care vor fi puse în atenția publicului de luna viitoare. În plus, artistul are de gând să scoată și o carte despre viața sa.

Connect-R pe urmele lui Cristiano Ronaldo

El consideră că totul s-a mutat în spațiul online și găsește o mulțime de beneficii afirmând că este al doilea ”în business” după Cristiano Ronaldo, privind acest proiect.

”Este din ce în ce mai evident că atât ochiul omului, cât și partea din timpul lui se duc către online, către mediul virtual. Petrecem mult timp pe TikTok, Youtube și altele. Mediul de afaceri s-a mutat de ceva timp în online, vorbesc de banii digitali și așa mai departe. Eu am fost sceptic, fiindcă nu mă pricep. Un alt motiv pentru care am acceptat afacerea asta, a fost că, pentru prima oară în România, NFT aduce ceva consistent, considerat și concret. Pe lângă vip pass-urile și o fidelizare pe care o are tot acest proiect, NFT, este faptul că sunt al doilea după Ronaldo. O să vă întrebați la ce, la încasări, la săturira în înălțime”, a explicat Connect-R, potrivit spynews.ro.

Am aflat ce face Connect-R pentru fiica lui, în fiecare seară
Connect-R 

Singura problemă a rămas titlul cărții

Nu în ultimul rând, Connect-R și-a propus să publice și o carte, în care se regăsesc toate întâmplările cu tâlc, din viața sa. Dar asta numai după ce îi va găsi și un titlu care să se potrivească.

”Cartea este, deja, scrisă, se pune deja în pagină. Am ceva timp la dispoziție să-i dau un titlu pentru că m-am tot răzgândit. Este mai mult decât o spovedanie acolo. Dacă a fost ceva ce nu am simțit sau nu am avut curajul să zic, să vorbesc cu presa, toate aceste lucruri le veți găsi în carte”, a mai afirmat cântărețul.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...