Concurenta de la Masterchef care s-a iubit cu doi miniștri și un deputat. Din ce a ajuns să câștige bani (Exclusiv)

Badea Violeta 10.02.2022, 13:02

Masterchef este unul dintre cele mai urmărite și apreciate show-uri culinare din țara noastră. Emisiunea difuzată la Pro TV a revenit pe micile ecrane cu un sezon plin de adrenalină și probe extrem de dure, începând cu data de 12 ianuarie. De atunci și până acum, telespectatorii au avut timp să-i cunoască pe cei 20 de concurenți. Despre una dintre participante se spune că s-ar fi iubit cu doi miniștri și un deputat. Iată despre cine este vorba!

Cu ce politicieni s-a iubit o concurentă de la Masterchef

De curând, confruntările de la Masterchef s-au încheiat, iar telespectatorii au aflat numele celor 20 de concurenți ai acestui sezon. Printre aleși se numără și Nicolle Scripcar, supranumită și Marilyn Monroe de România. Frumoasa blondă s-a remarcat prin carisma și ținutele ei provocatoare.

Aceasta își dorește din tot sufletul să demonstreze că o femeie poate fi atrăgătoare chiar și atunci când se află în bucătărie și pregătește sarmale sau toacă ceapă. În vârstă de 34 de ani, concurenta de la Masterchef iubește și își dorește să-și întemeieze o familie.

Însă, puțini sunt cei care știu faptul că frumoasa blondă a avut câteva relații controversate. În trecut, Nicolle Scripcar a fost surprinsă în compania lui Dan Șova, fost ministru al Transporturilor. De asemenea, fostul Ministru delegat pentru Relația cu Parlamentul, Ciprian Bucur, și Mihai Sturzu ar mai fi avut legături amoroase cu concurenta de la Masterchef.

„Viața mi s-a schimbat complet: mi-am găsit iubit, m-am mutat împreună și curând vrem un copilaș. Nu e nici demintar, nu e nici vedetă. E un simplu inginer”, a declarat Nicolle Scripcar pentru Playtech.ro.

concurenta Masterchef
Nicolle Scripcar

„Masterchef mi-a influențat viața”

Pentru Nicolle Scripcar, Masterchef reprezintă provocarea vieții. Concurenta spune că își dorește să le demonstreze tuturor că știe să gătească și să fie gospodină chiar dacă are tocuri, unghii și extensii.

„MasterChef mi-a influențat viața, pentru că am putut și pot să arăt la toată lumea, care mă subestima și mă credea pițipoancă, faptul că știu să gătesc și chiar sunt gospodină, pe lângă tocuri, unghii și extensii.

Preparatul meu de zi cu zi sunt fructele de mare de orice fel. Cel mai puțin favorit este carnea de vită, o evit, nu e pe gustul meu”, a mai spus concurenta pentru aceeași sursă.

Iată cine sunt cei 20 de participanți de la MasterChef România: Nicolle Scripcar, Gabriela Dima, Adrian Neagoe, Eduard Acsente, Alin Marinică, Andrei Klabacs, Alex Lenghel, Brîndușa Bostan, Constantin Neagu, Nicoleta Aneni, Ramona Dumitrescu, Daliana Filimon, Deea Bălgrădean, Giacomo Rotman, Ionuț Oancea, Adrian Popița, Maria Stănciuc, Stelios Voina, Daniela Nicorescu și Marco Genna.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...