Comunicarea pe Whatsapp se schimbă radical. Ce vor trebui să facă utilizatorii pentru „statusuri vocale”

Badea Violeta 14.02.2023, 11:13
Comunicarea pe Whatsapp se schimbă radical. Ce vor trebui să facă utilizatorii pentru „statusuri vocale”

WhatsApp este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute și utilizate aplicații din lume. Zi de zi, cei de la Meta, compania care administrează aplicația, lucrează la noi actualizări. Acum, aceștia anunță implementarea uneia dintre cele mai solicitate funcții. Iată despre ce este vorba!

O nouă modificare importantă pe WhatsApp. Funcţia pe care o aşteptau milioane de utilizatori

Vești bune pentru utilizatorii aplicației WhatsApp. Reprezentanții companiei anunță introducerea statusurilor vocale. Astfel, cei care au ceva de spus în statusurile de pe aplicație, dar nu au chef să înregistreze un videoclip, pot trimite doar un audio tuturor persoanelor care le vizualizează statusurile.

Până acum, WhatsApp permitea doar postarea textelor, a fotografiilor sau a videoclipurilor. Acum, însă, sunt adăugate și notele vocale.  Pentru a crea un status vocal, utilizatorii trebuie doar să atingă pictograma microfonului din ecranul de stare.

Atenție! Crearea unei stări text și a unei stări vocale se face din același ecran, dar cei care scriu text nu pot înregistra audio, iar cei care înregistrează audio nu pot scrie text.

Când înregistrarea este finalizată, sunetul se poate reda înainte de a fi partajat. De asemenea, se poate schimba culoarea de fundal și se poate modifica confidențialitatea statusului.

Adică, utilizatorii pot alege cine să vadă mesajul și cine să nu. De menționat că mesajele vocale pot de fi de până la 30 de secunde și rămân postate timp de 24 de ore.

Citește și Trucul prin care Whatsapp poate funcționa și fără internet. Utilizatorii vor comunica și în cazul unei pene de curent!

Comunicarea pe Whatsapp se modifica
Comunicarea pe Whatsapp se modifica

Cum afli dacă cineva s-a uitat la statusul tău de pe WhatsApp?

Pentru a vedea ce utilizatori ți-au văzut statusul pe WhatsApp, trebuie mai întâi să mergi secțiunea „Statusuri”. Mai departe, în partea de jos vei vedea o pictogramă reprezentând un ochi cu un număr în mijloc, care se referă la numărul de persoane care au văzut postarea.

Dacă ai încărcat mai multe statusuri, vei putea vedea cine le-a văzut făcând click pe ele. Simplu, nu-i așa?

Citește și WhatsApp se transformă peste noapte într-un fel de Facebook sau Instagram: de ce ai vrea așa ceva!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...