Compatibilitate zodii. Cu cine se potrivesc, de fapt, nativii Scorpioni

Emanuela Pană 24.09.2021, 12:04
Compatibilitate zodii. Cu cine se potrivesc, de fapt, nativii Scorpioni

Când vine vorba despre o nouă relație amoroasă, compatibilitatea zodiacală poate juca un rol extrem de important, mai ales dacă te numeri printre cei care își citesc horoscopul și se ghidează după ce ce spun astrele. Când spunem compatibilitate zodiacală ne referim la ușurința cu care se pot înțelege două persoane, astfel că nu există zodii complet incompatibile, ci doar relații care merg de la sine și relații care implică mai mult efort. Află, în continuare, care sunt semnele zodiacale compatibile cu Scorpionul.

Compatibilitate zodii. Cu cine se potrivesc Scorpionii

Nativii zodiei Scorpion sunt, în general, persoane foarte greu de citit, având o aură de mister pe care o afișează oriunde ar merge și indiferent de cine sunt cei cu care intră în contact. Sociabili și joviali, seducători și rafinați, s-ar crede că Scorpionii au mulți prieteni, însă realitatea nu este chiar așa. Acești nativi sunt extrem de selectivi și foarte suspicioși, fapt pentru care greu reușesc să capete încredere în oamnii din viața lor.

Datorită aurei misterioase pe care o poartă, Scorpionii au un farmec aparte, astfel că multe persoane se simt atrase de acești nativi. Întrucât tentațiile sunt la tot pasul și multe dintre semnele zodiacale le fac ochi dulci, Scorpionii au tendința de a nu fi tocmai parteneri fideli. Provocările și aventura îi incită pe nativii zodiei Scorpion, care sunt persoane orgolioase, însă nu și supărăcioase.

Revenind la tabloul de compatibilitate pentru zodia Scorpion, trebuie să știți că acești nativi au relații bune în special cu semnele de Apă (Racul și Peștii) și cu zodiile de pământ (Fecioara și Capricornul, mai puțin cu Taurul – zodia diametral opusă Scorpionului pe cercul zodiacal). Scorpionii se potrivesc cel mai puțin, mai spre deloc, cu Vărsătorii și Leii, motivul principal fiind acela că zodiile amintite formează un aspect de cuadratură cu Scorpionul pe cercul zodiacal.

Haideți să aflăm împreună cu cine se potrivește și care sunt nativii cu care este incompatibil Scorpionul.

Scorpion și Berbec

Atracția fizică este punctul sensibil al celor două zodii, care simt mereu nevoia de a experimenta. În dormitor sunt o combinație extrem de fierbinte, la limita violenței chiar. Cu toate acestea, relația nu are șanse să dureze, în special din cauza geloziei.

Citește și: Cu cine se potrivesc nativii Rac, de fapt. Compatibilitatea dintre zodiile acestea e clară

Care sunt zodiile cu care nu fac echipă bună

În astrologie, Scorpionul este semnul zodiacal al misterului și pasiunii, fapt pentru care nu poate forma o echipă bună cu toate cele 12 semne. Există, totuși, câteva perechi care pot funcționa de minune. Află care sunt acestea.

Compatibilitate Scorpion. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii
Compatibilitate Scorpion. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Scorpion și Taur

Deși sunt firi total diferite, Scorpionii și Taurii se înțeleg foarte bine. În ciuda faptului că această relație pare să nu aibă, inițial, șanse de a avansa odată cu trecerea timpului, cei doi nativi pot deveni ca două picături de apă.

Scorpion și Gemeni

Între Scorpion și Gemeni nu există o potrivire prea bună, iar asta pentru că libertinul Gemeni îl enervează pe nativul zodiei Scorpion, scoțând la iveală latura răzbunătoare a celui din urmă. În această relație orgoliul își spune, de asemenea, cuvântul, însă ambii parteneri pot avea multe de învățat.

Scorpion și Rac

Scorpionul și Racul se bucură de o relație de compatibilitate foarte bună, ba chiar de dragoste la prima vedere. Racul este unul dintre cei mai potriviți parteneri pentru un Scorpion, fiind statornic și dispus să stea în umbră.

Scorpion și Leu

Cu toate că, în general, Scorpionul este puternic atras de nativul zodiei Leu, firea libertină a acestuia îl înfurie. O astfel de relație poate conduce chiar și la crime pasionale! Din cauza diferențelor de gândire, această relație este predispusă multor certuri.

Scorpion și Fecioară

Sexualitatea Scorpionului nu prea este apreciată de Fecioară, fapt pentru cel dintâi se va plictisi și va căuta alți parteneri, mai pasionali.

Scorpion și Balanță

Între Scorpion și Balanță există o relație de susținere reciprocă, dar și de atracție. Prin urmare, mai toate problemele ce apar între ei se pot soluționa cu ușurință în dormitor. Totuși, cei doi nu formează chiar cea mai potrivită pereche.

Scorpion și Scorpion

Din punct de vedere sexual, cei doi nativi sunt 100% compatibili, însă în afara dormitorului nu au prea multe de împărțit. Între doi Scorpioni apar tot timpul probleme și intrigi. Focul iubirii dintre aceștia poate conduce la distrugere reciprocă.

Scorpion și Săgetător

O relație între un Scorpion și un Săgetător este, fără doar și poate, o pierdere de timp. Șansele ca un astfel de cuplu să reziste sunt extrem de mici, spre deloc. Din cauza diferențelor de gândire și de atitudine, această relație este predispusă multor certuri.

Scorpion și Capricorn

Capricornul reprezintă un partener foarte bun pentru Scorpion, amândoi având același sistem de valori și prețuind, nu în aceeași măsură însă, căminul. Atât fizic, cât și mental, Scorpionii și Capricornii se potrivesc de minune.

Scorpion și Vărsător

Întrucât Vărsătorul este dornic de libertate, o relație între el și un nativ Scorpion nu va merge niciodată. Scorpionii sunt de fel persoane posesive, cu valori și concepții mult prea diferite de Vărsători.

Scorpion și Pești 

Aceasta este probabil cea mai erotică combinație, Peștele acceptând să ia parte la toate toanele și dorințele Scorpionului, fapt care face ca relația să fie una durabilă. Cuvintele care caracterizează această relație sunt echilibru și armonie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...