Codin Maticiuc, prima imagine postată cu fata lui cea mică. Cum arată Ilinca: „Abia de azi am și eu voie”

Beatrice Dumitru 11.04.2023, 08:18
Codin Maticiuc, prima imagine postată cu fata lui cea mică. Cum arată Ilinca: „Abia de azi am și eu voie”

Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară, anul trecut în octombrie, iar acum se mândrește cu fiica lui cea mica,  Ilinca. În ziua în care micuța a împlinit șase luni, Codin Maticiuc a făcut publică și prima fotografie cu chipul acesteia. iată cum arată mezina familiei.

Cum arată fetița cea mică a lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc este un tătic fericit și se mândrește cu cele două fiice ale sale, Smaranda și Ilinca, pe care le are cu iubita sa Ana Pandeli. Mezina lui Codiun Maticiuc, Ilinca, s-a născut în Statele Unite ale Americii la fel ca sora ei, în vârstă de aproape patru ani. În urmă cu câteva zile, acesta povestea că a avut o discuție foarte serioasă cu iubita lui și au stabilit că abia după ce Ilinca va împlini șase luni va avea voie să posteze imagini cu ea în mediul online.

Și chiar așa a și făcut. În ziua în care Ilinca a împlinit șase luni, Codin Maticiuc a făcut publică pe rețelele de socializare prima imagine cu chipul ei. În doar câteva ore de când a făcut postarea, actorul din „Clanul” a primit mii de like-uri și sute de comentarii la fotografia cu mezina sa.

„Șase luni face astăzi fata mea și, conform înțelegerilor, abia de azi am și eu voie s-o postez așa că pregătiți-vă, o voi face puternic: Ilincuța, fata mea,
De Tonitza mai trăia,
Doar pe tine te picta”! a scris Codin Maticiuc în dreptul fotografiei cu fetița sa.

Câte iubite a avut Codin Maticiuc

Codin Maticiuc era cunoscut ca un „Crai de Dorobanți”, iar prin patul său au trecut multe femei frumoase și celebre. El a dezvăluit câte relații amoroase a avut, după ce un timp s-a speculat că ar fi vorba de 350, dar actorul susține că a ținut socoteala până la 120.

M-am oprit din numărat la 120 la vârsta de 22 de ani. Atunci era perioada când numărai. La un moment dat număram și ziceam «Hai încă una, încă una». Targetul nu exista. (…) Da, am trimis poze nud cu mine. Am mai trimis, ce să fac. Am avut momente când am experimentat această metodă. Eu am fost toată viața cunoscut. Nu am făcut acest lucru decât cu fetele cu care mă țineam și de mână”, a dezvăluit Codin Maticiuc la „Detectorul de minciuni”, moderat de Damian Anghel pe Youtube.

Codin Maticiuc s-au iubit cu multe frumuseți din showbiz. Printre acestea se numără solista Alina Crişan, actriţa Maria Dinulescu și fotomodelul Corina Zugravu, Flavia Mihășan, Gina Pistol sau cântăreața Anna Lesko. Acesta a spus regretă că a apărut în presă cu atât de multe femei și că ar fi vrut ca viața sa privată să fie mai discretă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...