„Coana Chiva” a ajuns într-o stare gravă. Boala cumplită de care suferă actrița Natașa Raab a transformat-o complet

Andrei Simion 12.03.2023, 15:23

„Coana Chiva” din reclamele unui important brand de lactate a ajuns într-o stare gravă. Actrița Natașa Raab, care s-a retras de pe micile ecrane în urmă cu doi ani, a fost transformată complet de o boală cumplită cu care a fost diagnosticată.

Boala de care suferă Natașa Raab

Actrița Natașa Raab s-a retras de pe micile ecrane în urmă cu doi ani, când a anunțat că a fost diagnosticată cu Parkinson atipic. Actrița spunea pe atunci că se ridică rar din pat și că are probleme de vorbire.

„Nu merg la logoped, am fost profesoară de dicție, singură îmi fac exercițiile, ca să vorbesc mai bine. Mi-am pierdut toată familia, pe soțul meu, medicul Vlad Guțul, și pe fratele meu. Soțul meu a murit acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede.

M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declanșat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu greutate”, spunea Natașa Raab care le-a cerut fanilor să nu o uite.

Dramele prin care trece indragita Coana Chiva. Actrita Natasa Raab e la capatul puterilor. E un cosmar (Exclusiv)
Actrita Natasa Raab, in rolul Coana Chiva

În ce stare se află Natașa Raab

Natașa Raab, considerată una dintre cele mai frumoase fotomodele pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, s-a retras la țară, în casa unei prietene care a îngrijit-o cum a putut mai bine. Ulterior, actrița, acum în vârstă de 69 de ani, a fost internată într-o clinică privată pentru pacienți care suferă de Parkinson.

Conform unor apropiați ai actriței, Natașa Raab nu mai poate merge deloc, nu mai poate vorbi și nici nu mai poate mânca singură. Artista ar mai lega fraze din când în când, dar fără o logică anume.

„Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav.

Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”, au spus apropiați ai actriței, potrivit cancan.ro.

Natașa Raab a interpretat rolul Herminei Dumbravă în telenovelele „Inimă de Țigan” și „Regina”. Actrița a mai apărut în filme precum: „Vis de ianuarie” (1979), „Acordați circumstanțe atenuante?” (1984), „Adela” (1985), „Martori dispăruți” (1988), „Martori dispăruți” (1988), „Păcală se întoarce” (2006), „Din dragoste cu cele mai bune intenții” (2011) și „Poziția copilului” (2013).

Urmăriți Impact.ro și pe