Actrița Natașa Raab a dispărut. Este bolnavă de Parkinson, prietenul Florin Zamfirescu nu știe ce să mai facă. „Nu răspunde nici la ușă”

Beatrice Dumitru 04.03.2023, 19:43
Actrița Natașa Raab a dispărut. Este bolnavă de Parkinson, prietenul Florin Zamfirescu nu știe ce să mai facă. „Nu răspunde nici la ușă”

Natașa Raab este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România și este cunoscută pentru personajul Coana Chiva dintr-o reclamă la iaurt. La 69 de ani, actrița se luptă cu o bolă grea, fiind diagnosticată cu Parkinson. Apropiații tot încearcă, de aproape un an, să dea de ea, iar prietenul său Florin Zamfirescu a dezvăluit că a căuta-o dar nu a putut să dea de ea.

„Am tot sunat-o, dar nu răspunde”

Sunt câțiva ani de când actrița Natașa Raab nu mai apare în seriale de televiziune, la teatru sau în reclame pentru că se confruntă cu mari probleme de sănătate după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă, Parkinson. „Sunt foarte bolnavă, am Parkinson atipic, tremur foarte rău, nu pot nici să merg, de-abia vorbesc, nu mai pot pronunța deloc cuvintele”, mărturisea actrița anul trecut.

Natașa Raab a rămas singură după ce soțul și fratele ei au murit, iar apropiații încearcă să-i fie aproape. Însă, nici foștii colegi de scenă și nici vecinii ei din Craiova nu mai știu nimic de ea de aproape un an de zile. Florin Zamfirescu, cu care Natașa Raab a jucat în telenovela „Inimă de țigan”, și-a manifestat îngrijorarea pentru actriță și a spus că a sunat-o de căteva ori, dar nu a dat de ea.

Actrița Natașa Raab a dispărut. Este bolnavă de Parkinson, prietenul Florin Zamfirescu nu știe ce să mai facă. „Nu răspunde nici la ușă”
Natașa Raab, cunoscută și drept Coana Chiva din reclama la un iaurt.

Să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!”, a  spus Florin Zamfirescu pentru Playtech Știri.

„Nu prea am înțeles ce spune

Actorul a mai dezvăluit că ultima dată a vorbit cu Natașa Raab anul trecut, în luna aprilie, atunci când actrița l-a sunat să-l felicite de ziua lui.

„Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune”, a mai spus actorul.

Nici actorii Teatrului din Craiova, unde Natașa Raab a activat, nu știu nimic despre aceasta, iar un vecin de bloc a spus că ar fi la țară, undeva la Băilești, la aer curat, în casa femeii care o îngrijește de câțiva ani.

A luat-o de aici, din apartamentul de bloc, pentru a putea să o supravegheze nonstop, împreună cu soțul ei. Dar ar trebui să îi lase telefonul deschis, ca să nu mai fim îngrijorați. Chiar dacă nu mai poate vorbi, am afla totuși și noi de la cei care o îngrijesc cum se mai simte”, a spus un vecin pentru sursa citată.

Natașa Raab a devenit cunoscută pe scena Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova și a jucat și în seriale românești, în „Lumini și umbre” și „Inimă de țigan”, dar mulți o recunosc din reclama la un iaurt în care o joacă pe Coana Chiva, rol pe care l-a obținut la un casting la care au participat peste 1.000 de persoane.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...