CNA a pus tunurile pe o televiziune îndrăgită din România. Trei derapaje au atras amenzi usturătoare postului TV. „Replică din coteț pentru Delia”

Badea Violeta 27.01.2023, 18:00
CNA a pus tunurile pe o televiziune îndrăgită din România. Trei derapaje au atras amenzi usturătoare postului TV. „Replică din coteț pentru Delia”

Un îndrăgit post de televiziune din România s-a ales cu trei amenzi usturătoare din partea Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) din cauza unor nereguli deosebit de grave. În cadrul unei emisiuni difuzate, Delia Matache a fost jignită în mod inimaginabil. Iată mai multe detalii!

Amezi uriașe pentru un post de televiziune din România. Cum a fost jignită Delia în fața a mii de telespectatori

Consiliul Național al Audiovizualului (CN) a hotărât în ședința de vineri, 27 ianuarie, faptul că trebuie sancționat postul România TV din cauza unei moment petrecut în emisiunea „Punctul culminant”, moderată de Victor Ciutacu, pe data de 20 octombrie 2022.

Amalia Bellantoni a apărut într-un coţet, lângă scroafa cu pui, dându-i un exemplu Deliei Matache despre cum să fie mamă. Filmarea a venit în contextul în care un mesaj al cântăreței stârnea indignare în mediul online: „Nu fac copii. Suntem prea mulţi, consumăm hrană, poluăm.”

Acest momet le-a adus șefilor România TV o sacțiune de 10.000 de lei, conform paginademedia.ro. „„Să ajungi până acolo, să te bagi în coteţ, şi să filmezi, şi să sugerezi că Delia este de mai joasă speţă…”, a precizat Valentin Jucan, membru CNA.

Citește și CNA interzice reclamele la jocurile de noroc. Ce spun inițiatorii legii: „Toți cei care promovează acest stil de viață nociv până la urmă ar trebui să se gândească mai bine ce livrează publicului, adolescenților”!

Romania TV, amendata de CNA dupa ce o invitata s-a pozat cu scroafa in cotet pentru a o ataca pe Delia
Romania TV, amendata de CNA dupa ce o invitata s-a pozat cu scroafa in cotet pentru a o ataca pe Delia

Încă o amendă și o somație pentru același post de televiziune

Amenzile nu s-au oprit aici pentru România TV. În cadrul aceleiași ședințe, membrii CNA au decis că șefii postului de televiziune România TV sunt buni de plată, după ce la știrile canalului din data de 15 octombrie a fost difuzat un material despre marşul LGBT organizat în București.

A fost aplicată o amendă de 10.000 de lei, deoarece titlul afişat pe ecran a fost: „Marşul neomarxiştilor, cum forţează resetarea sexuală”. În plus, cuvintele rostite de invitați au fost extrem de dure.

De asemenea, România TV s-a ales și cu o somație pentru difuzarea unor emisiuni având ca subiect accidentul rutier în care a fost implicată Monica Macovei.

Citește și Un fost membru CNA, acuze grave pentru Românii au talent. Cum s-ar fi folosit de un copil de 7 ani!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...